coca
Fanka BB :)
Była byla, ale czy się udało to wątpię [emoji24]
Owu była, seksy były, wiec jest szansa [emoji2272][emoji16][emoji122]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Była byla, ale czy się udało to wątpię [emoji24]
Dopóki nie ma @ szansa i nadzieja zawsze sąOwu była, seksy były, wiec jest szansa [emoji2272][emoji16][emoji122]
Moze to ta rozszerzająca się macica dla bobo tak mi ciśnie pęcherz? No tak miałam mieć wywalone w tym miesiącuJa dzisiaj w nocy dwa razy wstawałam na siku i tak sobie myślę kurcze co jest? Przed snem zawsze jeszcze idę skorzystać z toalety, a tu taka niespodzianka, ja tak nigdy nie robię, mam pęcherz pojemny jak bęben zawsze Nic mnie też nie boli, nie szczypie więc to nie infekcja
No miejmy nadzieję, że to z powodu ciąży [emoji3059] A ja żałuję, że w pierwszej ciąży nie zapisywałam sobie pierwszych objawów, bo już ich nie pamiętam a teraz bym ich wyczekiwała[emoji28]Moze to ta rozszerzająca się macica dla bobo tak mi ciśnie pęcherz? [emoji3526][emoji848]No tak miałam mieć wywalone w tym miesiącu [emoji28][emoji2356]
No kurcze faktycznie szkoda, ale ciąża ciąży nierówna, więc nie wiadomo czy będziesz mieć podobneNo miejmy nadzieję, że to z powodu ciąży [emoji3059] A ja żałuję, że w pierwszej ciąży nie zapisywałam sobie pierwszych objawów, bo już ich nie pamiętam a teraz bym ich wyczekiwała[emoji28]
Moze to ta rozszerzająca się macica dla bobo tak mi ciśnie pęcherz? [emoji3526][emoji848]No tak miałam mieć wywalone w tym miesiącu [emoji28][emoji2356]
A wiem, że coś było bo pamiętam, że już przed terminem @ czułam, że się udało [emoji847]No miejmy nadzieję, że to z powodu ciąży [emoji3059] A ja żałuję, że w pierwszej ciąży nie zapisywałam sobie pierwszych objawów, bo już ich nie pamiętam a teraz bym ich wyczekiwała[emoji28]
To też prawda. Mogę mieć te same a mogę mieć całkiem inne[emoji28]No kurcze faktycznie szkoda, ale ciąża ciąży nierówna, więc nie wiadomo czy będziesz mieć podobne [emoji3526]