Mam tak zawsze przed okresem..A ja czuję jakbym mi się ciągle siku chciało tak ciśnie mnie na dole
reklama
Demonique86
Zaciekawiona BB
Dziewczyny nie wiem co mnie podkusiło ale zrobiłam dziś betę. Wynik 2,14. Okres mam planowo dostać za 7 dni. Czekam w takim razie na miesiączkę..... załamka. Smutno mi i tyle.
Anio0lek
Fanka BB :)
Przykro mi...Dziewczyny nie wiem co mnie podkusiło ale zrobiłam dziś betę. Wynik 2,14. Okres mam planowo dostać za 7 dni. Czekam w takim razie na miesiączkę..... załamka. Smutno mi i tyle.
E
emi1
Gość
A to nie za wcześnie jeszcze?Dziewczyny nie wiem co mnie podkusiło ale zrobiłam dziś betę. Wynik 2,14. Okres mam planowo dostać za 7 dni. Czekam w takim razie na miesiączkę..... załamka. Smutno mi i tyle.
To wszystko zależy gdzie pracujesz itp no i od lekarza. Moja koleżanka z pracy jak zaszła w ciążę i poszła do gin na NFZ coś ok 6 tyg bo plamiła i już jej chciała dać l4 że względu na pandemię. Ja np chciałabym od razu iść na L4 ze względu na to iż moje biuro jest tuż przy laboratorium (różne substancje chemiczne) dwa mega stres a trzy jeżdżę do pracy niestety od dłuższego czasu autobusem i bała bym się zarażenia.Dziewczyny, jak mam pytanie jak odnosicie się do zwolnień (ciążowych), w obecnej sytuacji (koronawirusowej)? Chodzi mi, czy nie boicie się o zarażenie lub przeziębienie we wczesnej ciąży
Tak tak testowałam już dwa dni po owu i jaka byłam zawiedziona że negatywny
Demonique86
Zaciekawiona BB
A to nie za wcześnie jeszcze?
mam taka cicha nadzieje, ze małpa nie przyjdzie...
Jak tylko przestałam krwawićWitam się z wami. Nie było mnie od piątku a tu tyle stron, kurcze chyba nie dam rady nadrobić cofne chociaż kilka żeby popatrzeć kto testuje a kto ma II kreski już dziewczyny ktore poroniły ale same się oczyściły, kiedy zaczęłyście współżyc..?
E
emi1
Gość
Ja też jestem mniej więcej na tym etapie co Ty 5 dni do miesiączki. Robiłam test, biały ale nie tracę nadziei dopóki @ nie przyjdziemam taka cicha nadzieje, ze małpa nie przyjdzie...
7 dni to jeszcze trochę czasu.. Może za wcześnie.Dziewczyny nie wiem co mnie podkusiło ale zrobiłam dziś betę. Wynik 2,14. Okres mam planowo dostać za 7 dni. Czekam w takim razie na miesiączkę..... załamka. Smutno mi i tyle.
reklama
Mariiita
Fanka BB :)
Dawno mnie tu nie było...
Już drugi miesiąc biorę metforminę a pierwszy cykl letrozol. Niestety lekarz na usg w 14dc stwierdził drugi raz cykl bezowulacyjny. Moje ostatnie dwa cykle trwały 42 dni... teraz moje pytanie. Dlaczego dzisiejszy test lh zrobiony z ciekawości w 32dc wyszedł mega pozytywnie? Wiem też, że pozytyw nie oznacza owulacji, zwłaszcza tak późno ale czemu lh takie wysokie może być?
Już drugi miesiąc biorę metforminę a pierwszy cykl letrozol. Niestety lekarz na usg w 14dc stwierdził drugi raz cykl bezowulacyjny. Moje ostatnie dwa cykle trwały 42 dni... teraz moje pytanie. Dlaczego dzisiejszy test lh zrobiony z ciekawości w 32dc wyszedł mega pozytywnie? Wiem też, że pozytyw nie oznacza owulacji, zwłaszcza tak późno ale czemu lh takie wysokie może być?
Załączniki