reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zawsze chciałam zrobić niespodziankę mężowi, że pokaże mu test pozytywny, albo przynajmniej urodzę w sierpniu. Wyszlo na to, że sama sobie zrobiłam prezent na urodziny, urodziłam córkę dzień przed. A teraz chciałabym powiadomić bliskich w święta o ciąży, ale lipa z tego xD haha

Zawsze chciałam zrobić niespodziankę mężowi, że pokaże mu test pozytywny, albo przynajmniej urodzę w sierpniu. Wyszlo na to, że sama sobie zrobiłam prezent na urodziny, urodziłam córkę dzień przed. A teraz chciałabym powiadomić bliskich w święta o ciąży, ale lipa z tego xD haha
Tez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoich 🤣🤣 jeszcze moja mama to jakies medium... dzwoni do mnie dzis i "a takie badania robilas? A takie? Bo tu klientke taka mam, ze 15 lat sie starali i teraz w 5msc jest..." i juz mialam ochote powiedziec 😂🙈 jeszcze klamac nie umiem, wiec jak ktos zapyta to po mnie 🤷‍♀️

Mam tak samo. Mnie się oczy śmieją jak kłamie hahah
Tez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoich [emoji1787][emoji1787] jeszcze moja mama to jakies medium... dzwoni do mnie dzis i "a takie badania robilas? A takie? Bo tu klientke taka mam, ze 15 lat sie starali i teraz w 5msc jest..." i juz mialam ochote powiedziec [emoji23][emoji85] jeszcze klamac nie umiem, wiec jak ktos zapyta to po mnie [emoji2368]

reklama
Tez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoich 🤣🤣 jeszcze moja mama to jakies medium... dzwoni do mnie dzis i "a takie badania robilas? A takie? Bo tu klientke taka mam, ze 15 lat sie starali i teraz w 5msc jest..." i juz mialam ochote powiedziec 😂🙈 jeszcze klamac nie umiem, wiec jak ktos zapyta to po mnie 🤷‍♀️
Jeśli mi się uda w tym cyklu, to przed mamą nie uchowam 🤷‍♀️ ona zawsze wie jak coś się u mnie dzieje 🧐 mojemu M też pewnie powiem bo I tak się skapnie 🤣 za to rodzinie mojego M powiem w 12tyg nie wcześniej... Niestety ale z teściową żyje dobrze tylko na odległość 🤣 w końcu jestem najgorszym potworem, który zabrał jej synka i co gorsza, zmusza go do prac domowych 😱😱😉😜

Do góry