reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A do mnie @ idzie, ale znowu robi to co miesiąc temu, czyli mam różowe plamki na papierze, a tak to nic. Dziwne, zanim rozpoczęliśmy starania to nic takiego się nie przydarzyło, tylko od razu czerwony wodospad 😂 a może i ja tego nie zauważałam wcześniej 🤔

Jeśli mi się uda w tym cyklu, to przed mamą nie uchowam 🤷‍♀️ ona zawsze wie jak coś się u mnie dzieje 🧐 mojemu M też pewnie powiem bo I tak się skapnie 🤣 za to rodzinie mojego M powiem w 12tyg nie wcześniej... Niestety ale z teściową żyje dobrze tylko na odległość 🤣 w końcu jestem najgorszym potworem, który zabrał jej synka i co gorsza, zmusza go do prac domowych 😱😱😉😜
Ja niestety póki nie skończymy budowy to mieszkam z teściami, i ostatnio powiedziała że ona małego dziecka w domu nie chce 🙈 se może nie chcieć...

A do mnie @ idzie, ale znowu robi to co miesiąc temu, czyli mam różowe plamki na papierze, a tak to nic. Dziwne, zanim rozpoczęliśmy starania to nic takiego się nie przydarzyło, tylko od razu czerwony wodospad 😂 a może i ja tego nie zauważałam wcześniej 🤔
Właśnie też mi się tak wydawało, że chyba nie miałam takich cyrków przed staraniami, albo faktycznie nie zauwazalysmy takich drobnostek. 🤪

Ja niestety póki nie skończymy budowy to mieszkam z teściami, i ostatnio powiedziała że ona małego dziecka w domu nie chce 🙈 se może nie chcieć...
Moja bardzo chciała, żebyśmy mieszkali z nimi😂 ale powiedziałam "po moim trupie" 😂 jeszcze żyje, ale bardzo uważam co u niej jem, czy też pije 😂🤷‍♀️🤣

reklama
Moja bardzo chciała, żebyśmy mieszkali z nimi😂 ale powiedziałam "po moim trupie" 😂 jeszcze żyje, ale bardzo uważam co u niej jem, czy też pije 😂🤷‍♀️🤣
My mieszkaliśmy sami, ale wynajmowaliśmy i kupa kasy szła na to, a wolimy szybciej budowę ukończyć więc głupia ja zgodziłam się na mieszkanie z nimi, zanim ja dobrze poznałam. 🤦 Już teraz muszę wytrzymać...

Do góry