reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mam wyniki i chyba jest nie za fajnie tsh 1.418 więc spoko, ft3 i ft4 też w normie ale anty tpo az 316 przy normie 5 i anty tg 40 przy normie 4. Dr. Google mowi że Hashimoto. A już od kilku lat się kiepsko czuję, byłam u rodzinnej robiła mi tsh, ft3 i ft4 i były super ale tych anty nikt mi nigdy nie robił. Mam zawroty głowy, drżenia rąk i nóg, bezsenność. Tyle razy byłam z tym u lekarza [emoji52][emoji52]
Do tego stosunek lh 3.45 do fsh 5.25 to 0.657 więc chyba też nie dobrze. Ale na szczęście nie mniej niż 0.6. Muszę się do endokrynologa zapisać.

Przynajmniej teraz wiesz na czyn stoisz! [emoji123] zainspirowalas mnie i się zastanawiam czy nie zrobię sobie całego panelu tarczycowego, akurat jest promka. Ostatnio robiłam chyba 3 lata temu i było ok, zastanawiam się czy wiele mogło się zmienić od tego czasu [emoji848] bo teraz robiłam tylko TSH przy okazji. Moja mama ma hashimoto i tak się co jakiś czas badam.

reklama
Przynajmniej teraz wiesz na czyn stoisz! [emoji123] zainspirowalas mnie i się zastanawiam czy nie zrobię sobie całego panelu tarczycowego, akurat jest promka. Ostatnio robiłam chyba 3 lata temu i było ok, zastanawiam się czy wiele mogło się zmienić od tego czasu [emoji848] bo teraz robiłam tylko TSH przy okazji. Moja mama ma hashimoto i tak się co jakiś czas badam.
Mogło się po zmieniać i to sporo. 3 lata to szmat czasu.

Do góry