reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]

A dzięki, że pytasz. Tu się za dużo dzieje, podczytuje, ale stron i osób przybywa w takim tempie, że nie nadążam 😉 u mnie staranie trwają termin okresu na sobotę więc zobaczymy to moje urodziny 🤣 nie testuje, bo nie czuję potrzeby więc raczej bez zmian 😁

Czesc dziewczyny z ranca.
Szczerze mówiąc ( chce się wygadać bo nie mam komu, szwagierki kilka lat się starają o pierwsze baby wiec nie chce tez zrobić im przykrości), w sobotę i niedziele czułam jakby mi ktoś dol brzucha okopał... wstałam dziś rano i jakos tak dziwnie brzuch jakby z głodu mnie bolał ( w sumie to nie ból ale takie dziwne uczucie zreszta tak miałam na początku ciazy z druga córka) wiec wzięłam ten test w łapkę i zrobiłam.
@ mam na piątek-sobota, dziś 21 dc i jest bladzioch 😊 cieszyłabym się ale kurczę aż się boje by nie było powtórki z lipca...

Moze spróbuj wiesiołek w kapsułkach. Na oleje do picia mialam odruch wymiotny więc ten sprawdził się u mnie super :D
Hejka[emoji16][emoji16][emoji16] jednak jutro lecę na te badania! Ciekawe co mi ciekawego wyjdzie [emoji3526] Pije już znów od rana ten wiesiołek i znów mam odruch wymiotny jak go widzę. Jakoś go nie lubię.

A dzięki, że pytasz. Tu się za dużo dzieje, podczytuje, ale stron i osób przybywa w takim tempie, że nie nadążam [emoji6] u mnie staranie trwają termin okresu na sobotę więc zobaczymy to moje urodziny [emoji1787] nie testuje, bo nie czuję potrzeby więc raczej bez zmian [emoji16]
To zaciskam kciuki aby BYŁO to TO[emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie daj znać jak byś testowała gdy okres się spóźni.

To samo miałam pisać. Kapsułki nie są za duże, wygodne to w użyciu [emoji106]
Ja mam wiesiołka i kapsuły takie duże że szok ale nie mam problemu z połykaniem choć czasami źle wleci [emoji1787]

Dzień dobry laski w ten poranny poniedziałek. Jem śniadanie idę nakładać maskę na twarz i spadam do szkoly[emoji85] miłego dnia

reklama
Do góry