Ancka
Fanka BB :)
Dzień dobry kobitki 12dc jajnik kłuje uczucie przyjemne z racji objawu jajeczkowania a zarazem jpr już ja czuję ten dzisiejszy dzień w pracy.. ale trzeba jechać to jadę miłego dnia i moc pozytywnych fluidów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]
Hejka[emoji16][emoji16][emoji16] jednak jutro lecę na te badania! Ciekawe co mi ciekawego wyjdzie [emoji3526] Pije już znów od rana ten wiesiołek i znów mam odruch wymiotny jak go widzę. Jakoś go nie lubię.
Moze spróbuj wiesiołek w kapsułkach. Na oleje do picia mialam odruch wymiotny więc ten sprawdził się u mnie super
To zaciskam kciuki aby BYŁO to TO[emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie daj znać jak byś testowała gdy okres się spóźni.A dzięki, że pytasz. Tu się za dużo dzieje, podczytuje, ale stron i osób przybywa w takim tempie, że nie nadążam [emoji6] u mnie staranie trwają termin okresu na sobotę więc zobaczymy to moje urodziny [emoji1787] nie testuje, bo nie czuję potrzeby więc raczej bez zmian [emoji16]
Ja mam wiesiołka i kapsuły takie duże że szok ale nie mam problemu z połykaniem choć czasami źle wleci [emoji1787]To samo miałam pisać. Kapsułki nie są za duże, wygodne to w użyciu [emoji106]
Ja mam w kapsułkach tylko nie połknę takiej tabletki więc muszę rozgryzać w ustach i pijęMoze spróbuj wiesiołek w kapsułkach. Na oleje do picia mialam odruch wymiotny więc ten sprawdził się u mnie super
Dla mnie są ogromne Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknęTo samo miałam pisać. Kapsułki nie są za duże, wygodne to w użyciu [emoji106]