reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja wam napiszę dziewczyny ze mi tam dobrze na tym forum 😁 sama mam charakter raczej pasywny dopóki ktoś nie przekroczy mojej granicy komfortu. Tak jest np w pracy - nie mieszam się w przepychanki ,kłótnie itp ,reaguje dopiero gdy już naprawdę czuje taką potrzebę i wtedy już raczej konsekwentnie dążę do konfrontacji, często jednak pozwalam żeby ktoś myślał sobie co chce bo żal mi nerwów na bezcelowe spięcia (mam swoje problemy na które nie mam wpływu więc nie lubię sobie dokładać 🙂)

reklama
A ja wam napiszę dziewczyny ze mi tam dobrze na tym forum 😁 sama mam charakter raczej pasywny dopóki ktoś nie przekroczy mojej granicy komfortu. Tak jest np w pracy - nie mieszam się w przepychanki ,kłótnie itp ,reaguje dopiero gdy już naprawdę czuje taką potrzebę i wtedy już raczej konsekwentnie dążę do konfrontacji, często jednak pozwalam żeby ktoś myślał sobie co chce bo żal mi nerwów na bezcelowe spięcia (mam swoje problemy na które nie mam wpływu więc nie lubię sobie dokładać 🙂)
I słusznie ✌️ ja też się staram nie wchodzić w gierki itd bo bardzo nerwowy że mnie człek 😂niestety nie zawsze mi się udaje 🤷‍♀️

W każdym cyklu gdy się kobieta stara o ciąże może myśleć że się udało. Ale póki nie wiesz ze jesteś w ciąży to pij baw się póki masz czas i masz jak. Nie odmawiaj sobie teraz bo jeszcze przyjdzie czas kiedy będziesz mogła tylko powąchać piwo [emoji4] zamiast się go napić. Zrobisz oczywiście jak uważasz ale ja bym sobie nie odmawiała.
Popieram, zreszta ponoć na początkowym etapie wartości pokarmowe zapewnia ciałko żółte. Dziecko czerpie wartości pokarmowe by się rozwijać ponoć od około 3 miesiąca- tak kiedyś sluszalam

Wg mnie 16 dc cyklu masz pierwsza wyższa względem 6 poprzedzających (3 wyższa spełnia warunek gdybys odkładała poczęcie), wiec to nie krwawienie srodcykliczne. Może jesteś z „tych” co owu masz zaraz po @? Moja teściowa mówi ze dwóch synów ma z ostatnich dni @ bo kiedyś im wciskali ze to czas niepłodny. I wiedziona swym doświadczeniem początek cyklu i środek omijała szerokim łukiem i przed @ zaczynała przytulanki i tak ma corke
Hmm owu zaraz po @ odpada bo w poprzednim cyklu i dwa cykle temu owu w 15dc i okres przyszedł po 15 dniach. Teraz tak dziwnie test owu ciemnieje a dopiero 4dc a w poprzednich cyklach w 8dc miałam lekkie cienie na owulacyjnych.

Dziękuję za wyjaśnienia [emoji846] Będę robić testy owu teraz już dziennie i zobaczymy czy faktycznie peak lh i skok temperatury pokaże wcześniejszą owu niż w ostatnich 2 cyklach.

Popieram, zreszta ponoć na początkowym etapie wartości pokarmowe zapewnia ciałko żółte. Dziecko czerpie wartości pokarmowe by się rozwijać ponoć od około 3 miesiąca- tak kiedyś sluszalam
Ja też gdzieś to słyszałam i nawet czytałam. Kiedyś się bardziej tym interesowałam weekendy siedziałam czytałam teraz luz blus. Nie czytam nie katuje się szkoda lat i życia które i tak szybko ucieka.

reklama
Do góry