reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny mam pytanie, co myślicie o piciu alkoholu podczas starań? Tzn jeśli teoretycznie bym zaszła w ciążę ale test jeszcze tego nie pokaże to czy nie zaszkodzi to dziecku lub ogólnie ciąży? Oczywiście nie nastawiam się, że napewno będę w ciąży tylko pytam czysto teoretycznie ponieważ niedługo mam kilka imprez rodzinnych i chciałabym trochę wypić bo jednak odkąd się staramy to staram się unikać alkoholu ale ile można. 😅 no ale są szanse że w tym cyklu może się udać i sama Niewiem czy mogę pić a przed okresem raczej test i tak niczego by nie pokazał nawet jakby coś było..

reklama
Dziewczyny mam pytanie, co myślicie o piciu alkoholu podczas starań? Tzn jeśli teoretycznie bym zaszła w ciążę ale test jeszcze tego nie pokaże to czy nie zaszkodzi to dziecku lub ogólnie ciąży? Oczywiście nie nastawiam się, że napewno będę w ciąży tylko pytam czysto teoretycznie ponieważ niedługo mam kilka imprez rodzinnych i chciałabym trochę wypić bo jednak odkąd się staramy to staram się unikać alkoholu ale ile można. [emoji28] no ale są szanse że w tym cyklu może się udać i sama Niewiem czy mogę pić a przed okresem raczej test i tak niczego by nie pokazał nawet jakby coś było..
W każdym cyklu gdy się kobieta stara o ciąże może myśleć że się udało. Ale póki nie wiesz ze jesteś w ciąży to pij baw się póki masz czas i masz jak. Nie odmawiaj sobie teraz bo jeszcze przyjdzie czas kiedy będziesz mogła tylko powąchać piwo [emoji4] zamiast się go napić. Zrobisz oczywiście jak uważasz ale ja bym sobie nie odmawiała.

Dziewczyny mam pytanie, co myślicie o piciu alkoholu podczas starań? Tzn jeśli teoretycznie bym zaszła w ciążę ale test jeszcze tego nie pokaże to czy nie zaszkodzi to dziecku lub ogólnie ciąży? Oczywiście nie nastawiam się, że napewno będę w ciąży tylko pytam czysto teoretycznie ponieważ niedługo mam kilka imprez rodzinnych i chciałabym trochę wypić bo jednak odkąd się staramy to staram się unikać alkoholu ale ile można. [emoji28] no ale są szanse że w tym cyklu może się udać i sama Niewiem czy mogę pić a przed okresem raczej test i tak niczego by nie pokazał nawet jakby coś było..

Ja bym troszkę sobie pozwoliła, mnie to przekonuje [emoji13] https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/

Dziewczyny mam pytanie, co myślicie o piciu alkoholu podczas starań? Tzn jeśli teoretycznie bym zaszła w ciążę ale test jeszcze tego nie pokaże to czy nie zaszkodzi to dziecku lub ogólnie ciąży? Oczywiście nie nastawiam się, że napewno będę w ciąży tylko pytam czysto teoretycznie ponieważ niedługo mam kilka imprez rodzinnych i chciałabym trochę wypić bo jednak odkąd się staramy to staram się unikać alkoholu ale ile można. 😅 no ale są szanse że w tym cyklu może się udać i sama Niewiem czy mogę pić a przed okresem raczej test i tak niczego by nie pokazał nawet jakby coś było..
Nie zaszkodzi 😘

reklama
Nie właśnie nie. Na 5 dzień spadku temperaturu dostałam okresu. A 1.10 (1dc) temperatura skoczyła do góry na prawie 36.6 i się tak utrzymuje do dzisiaj. Zobacz załącznik 1184349
Wg mnie 16 dc cyklu masz pierwsza wyższa względem 6 poprzedzających (3 wyższa spełnia warunek gdybys odkładała poczęcie), wiec to nie krwawienie srodcykliczne. Może jesteś z „tych” co owu masz zaraz po @? Moja teściowa mówi ze dwóch synów ma z ostatnich dni @ bo kiedyś im wciskali ze to czas niepłodny. I wiedziona swym doświadczeniem początek cyklu i środek omijała szerokim łukiem i przed @ zaczynała przytulanki i tak ma corke

Do góry