Mimi94
Fanka BB :)
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...Ciężko wytłumaczyc. Pobierasz krew z palca i dajesz do pipety. No tak samo jak z moczem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...Ciężko wytłumaczyc. Pobierasz krew z palca i dajesz do pipety. No tak samo jak z moczem
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...
Ja zawsze łykam szybko hascovir i smaruje usta, maścią na opryszczke... Nie zdąży nawet wyjśćKurczę dziewczyny jeszcze czuje, że mi opryszczka wychodzi na ustach [emoji24][emoji24] jak temu zaradzić?
Myślę że mojego męża tyle nie przetrwają. Być może mam wrogie środowisko A kreseczka pięknaDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę oby się udało myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Odkażaj to miejsce amolem i ja biorę tabletki hascovir i jeszcze taki preparat:Kurczę dziewczyny jeszcze czuje, że mi opryszczka wychodzi na ustach [emoji24][emoji24] jak temu zaradzić?
Ja jestem pewna, że przeżywają do 5 dni. Oczywiście mówię o zdrowychDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę oby się udało myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
To daj znać, bo tyle się naczytałam na ten temat ze zglupialamJa byłam w piątek na USG, miałam pęcherzyk który lada chwila powinien pęknąć. Bóle miałam już kilka dni wcześniej, w dniu USG i w sobotę. Dzisiaj już nic mnie nie boli więc zakładam, że owulacja już była skoro mnie już nic nie boli. Jutro na USG dowiem się czegoś więcej