reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Chciałam ,naprawdę chciałam, ale całej soboty waszego pisania nie mam kiedy nadrobić :p gratuluję wszystkich kreseczek jeśli były :) u mnie dziś 11dc, śluzu sporo od trzech dni , przytulanki jak na razie wychodzą nam co drugi dzień od ostatniego dnia okresu i oby tak zostało😋(staram sie żeby mimo wszystko nie było to wymuszone staraniami 🙃)i zobaczymy co będzie 🙂🙃 dopadł mnie straszny katar łzawiący ale po latach obserwacji cyklu wydaje mi się że dopóki nie mam gorączki nie wpływa przeziębienie na przesunięcie okresu (jak na owulację- to już nie wiem) . Jakoś w pierwszej fazie cyklu jestem bohaterka i nie myślę czy się uda czy nie -mysle co będzie to będzie a przychodzi druga faza i już się zaczyna oooo udało się czy nie???😂😂😂 W poprzednim cyklu było bardzo mało przytulanek więc tym razem uspokaja mnie myśl że są co drugi dzień więc szansa większa 😅

Dziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę 🤩😍oby się udało 🥺myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?

Załączniki

• IMG_20201004_155041.jpg
    IMG_20201004_155041.jpg
    1 015,7 KB · Wyświetleń: 55
Dziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę 🤩😍oby się udało 🥺myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Myślę że mojego męża tyle nie przetrwają. Być może mam wrogie środowisko 🤣 A kreseczka piękna 😍

Ja jestem pewna, że przeżywają do 5 dni. Oczywiście mówię o zdrowych :)

reklama
Ja byłam w piątek na USG, miałam pęcherzyk który lada chwila powinien pęknąć. Bóle miałam już kilka dni wcześniej, w dniu USG i w sobotę. Dzisiaj już nic mnie nie boli więc zakładam, że owulacja już była skoro mnie już nic nie boli. Jutro na USG dowiem się czegoś więcej :)
To daj znać, bo tyle się naczytałam na ten temat ze zglupialam

Do góry