Mimi94
Fanka BB :)
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...Ciężko wytłumaczyc. Pobierasz krew z palca i dajesz do pipety. No tak samo jak z moczem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...Ciężko wytłumaczyc. Pobierasz krew z palca i dajesz do pipety. No tak samo jak z moczem
Ja uważam, że te domowe z krwi nie są wiarygodne...
Ja zawsze łykam szybko hascovir i smaruje usta, maścią na opryszczke... Nie zdąży nawet wyjśćKurczę dziewczyny jeszcze czuje, że mi opryszczka wychodzi na ustach [emoji24][emoji24] jak temu zaradzić?
Myślę że mojego męża tyle nie przetrwają. Być może mam wrogie środowiskoDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkęoby się udało
myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Odkażaj to miejsce amolem i ja biorę tabletki hascovir i jeszcze taki preparat:Kurczę dziewczyny jeszcze czuje, że mi opryszczka wychodzi na ustach [emoji24][emoji24] jak temu zaradzić?
Ja jestem pewna, że przeżywają do 5 dni. Oczywiście mówię o zdrowychDziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkęoby się udało
myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
To daj znać, bo tyle się naczytałam na ten temat ze zglupialamJa byłam w piątek na USG, miałam pęcherzyk który lada chwila powinien pęknąć. Bóle miałam już kilka dni wcześniej, w dniu USG i w sobotę. Dzisiaj już nic mnie nie boli więc zakładam, że owulacja już była skoro mnie już nic nie boli. Jutro na USG dowiem się czegoś więcej![]()