reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę 🤩😍oby się udało 🥺myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Napewno sporo to zależy od różnych czynników :) mi w poprzedniej ciąży musiały jakieś przeżyć bo sex był wtedy na początku cyklu i to stosunek przerywany i zaszłam w ciążę a teraz w poprzednim czasie był sex przed owulacja i po i nic :p chyba że cykl bezowulacyjny albo inne kwiatki :p

Dziewczyny, tak jak radziłyście powtórzyłam wczoraj wieczorem test (wynik jak na zdjęciu od góry) wieczorem były przytulanki, dzisiaj zrobiłam kolejny i proszę bardzo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, czyli dziś wieczorem poprawiamy i jutro na dokładkę 🤩😍oby się udało 🥺myślicie, że faktycznie plemniki przeżywają od 3 do 7 dni w kobiecie?
Musi być super środowisko i ekstra mocne plemniki 🙃 u mnie środowisko jak na wojnie w Wietnamie, a żołnierzyki nie mogą się przedostać 😂😂

A ja mam dziś takiego lenia [emoji2356] tylko dziś kuchnię ogarnęłam i pranie wywiesilam [emoji2356]
Nawet obiadu dziś nie robiłam [emoji87][emoji87] za to mąż szykuje właśnie jajecznicę z pomidorami , A ja leżę w łóżku z córcia i oglądamy Googlebox [emoji23]

A ja mam dziś takiego lenia [emoji2356] tylko dziś kuchnię ogarnęłam i pranie wywiesilam [emoji2356]
Nawet obiadu dziś nie robiłam [emoji87][emoji87] za to mąż szykuje właśnie jajecznicę z pomidorami , A ja leżę w łóżku z córcia i oglądamy Googlebox [emoji23]
Ja wypiłam winko na poprawę humoru przez @ też zrobiłam pranie i powiesiłam. Mąż robi obiad 🙂 ale czeka mnie jeszcze prasowanie i kąpiel mojego pieska. Czego mała nie znosi, ale już nie jest biała tylko szara i śmierdzi 😒

reklama
Do góry