Czy to test z krwi?Sorki dziewczyny, lubię was, ale njie umiałam się powstrzymać.
Teraz czekam do okresu żeby zrobić sikany, może już wyjdą grube krechy [emoji38]Zobacz załącznik 1184190
reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Tak, ale drugi. A z sikanych wychodzi mega blada
Czy to test z krwi?
CzarnaMamba21
Tamten wczoraj robiłamW ciągu 2 dni beta powinna się podwoić, więc już wtedy powinny być 2 kreski widoczne [emoji2368]
CzarnaMamba21
Byly, ale na żywo. Ale jak teraz patrzę, to widzę, że to zdjęcie lepiej zrobiłam. Wczoraj chyba telefon ostrości nie umiał złapać
W ciągu 2 dni beta powinna się podwoić, więc już wtedy powinny być 2 kreski widoczne [emoji2368]
HeraUnique
Jeśli jest powyżej 5 to raczej tak jeśli poniżej normy laboratorium (każde ma swoje) to powtórzyć za 4 dniHej powiedzcie czy beta 9dpo jest już wiarygodna??
Smerfetka94
Hmm.. NiekoniecznieHej powiedzcie czy beta 9dpo jest już wiarygodna??
Od wczoraj mam okres który spóźnił się 3 dni...A wyszło coś?
Co to za testy? Z krwi? Nigdy takich nie widziałam, jak to się robi?Sorki dziewczyny, lubię was, ale njie umiałam się powstrzymać.
Teraz czekam do okresu żeby zrobić sikany, może już wyjdą grube krechy [emoji38]Zobacz załącznik 1184190
reklama
CzarnaMamba21
Ciężko wytłumaczyc. Pobierasz krew z palca i dajesz do pipety. No tak samo jak z moczem
Co to za testy? Z krwi? Nigdy takich nie widziałam, jak to się robi?