Haha z tym trafieniem to aż mi się przypomniało, w poprzednim cyklu miałam wszystkie możliwe objawy, aż nawet @ się spóźniła no więc zrobiłam test w Rossmanie zostały same strumieniowe i ja nie pomyślałam w tamtej chwili żeby do kubeczka i go wsadzić tylko serio robiłam test na celność hahaCzuję, że potem nie będę mieć już szansy zatestować, małpa będzie szybsza na serio mam wszystkie objawy i robię test z ciekawości np. Czy trafię bo to sikany jak do wtorku @ nie przyjdzie to zrobię drugi z tobą
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja właśnie będę jutro trafiać z ranaHaha z tym trafieniem to aż mi się przypomniało, w poprzednim cyklu miałam wszystkie możliwe objawy, aż nawet @ się spóźniła no więc zrobiłam test w Rossmanie zostały same strumieniowe i ja nie pomyślałam w tamtej chwili żeby do kubeczka i go wsadzić tylko serio robiłam test na celność haha
HeraUnique
To ja już celuje z precyzją snajperaHaha z tym trafieniem to aż mi się przypomniało, w poprzednim cyklu miałam wszystkie możliwe objawy, aż nawet @ się spóźniła no więc zrobiłam test w Rossmanie zostały same strumieniowe i ja nie pomyślałam w tamtej chwili żeby do kubeczka i go wsadzić tylko serio robiłam test na celność haha
Sherlook
Słyszałam, że tabletki ponieważ zatrzymują owulację oszczędzają rezerwę jajnikową, więc może jakiś pozytyw z nich jest. Ja właśnie liczę na to, że mi tą rezerwę oszczędziły. Niedługo wybieram się na badania, to się dowiem czy to prawda.Tez taka naiwna byłam na początku [emoji1787] chociaż na mamuśki bez pozytywa bym akurat się nigdy nie wepchnęła[emoji2370]
Jakbym teraz się cofnęła w czasie to bym nie brała anty wcale [emoji2370][emoji848][emoji23]
Ja miałam okropne bóle głowy jak je brałam, libido zero. Ale wierzyłam, że tylko one uchronią biedną studentkę przed ciąża
coca
Ok a ty który dc?
Już 10dc ale ostatnio owu miałam 16-17dc. Jeśli Tobie faktycznie przyspieszy a mi zostanie jak było to skończymy podobnie [emoji16]
młoda1994
Mój mówi dobry marynarz to i po czerwonym morzu przepłynie [emoji1787][emoji1787]Mój też, jego słowa "dobry koń to i po błocie pójdzie" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to na początku nie chciałam. Myślałam se że to takie nie komfortowe i w ogóle a później jak z płatka mokro ślisko [emoji1787] sorry za szczegóły.Szczęściara [emoji16]
Ja też 31 [emoji3577][emoji1690]
coca
A ja właśnie mam ochotę jutro rano zrobić test[emoji1] to byłby mój pierwszy raz [emoji846][emoji846] nie nastawiam się, że będzie kreska, ale fajnie przeżyć te emocje w oczekiwaniu na wynik [emoji1787] Bo tak w ogóle to czuję że @ już puka do drzwi. Może zdążę jutro rano przed małpą [emoji1][emoji1]
Ja za młodu jak mi się 2 tygodnie okres spóźnił i w końcu zrobiłam test to okres dostałam godzinę później [emoji23] ale Tobie życzę, żeby jednak nie przyszedł [emoji3531]
młoda1994
[emoji16][emoji16] To w takim razie w tym cyklu idziemy razem.Już 10dc ale ostatnio owu miałam 16-17dc. Jeśli Tobie faktycznie przyspieszy a mi zostanie jak było to skończymy podobnie [emoji16]
reklama
Sherlook
Nie dziękuję, ale się nie nastawiam wcale Jak wyjdzie pozytywny będę w takim szoku, że pewnie zemdleję.Ja za młodu jak mi się 2 tygodnie okres spóźnił i w końcu zrobiłam test to okres dostałam godzinę później [emoji23] ale Tobie życzę, żeby jednak nie przyszedł [emoji3531]