Olka2729
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jeśli powtórzysz test jutro lub pojutrze ☺Haha Mistrzu. ♥ Obyś miała rację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jeśli powtórzysz test jutro lub pojutrze ☺Haha Mistrzu. ♥ Obyś miała rację.
Ja nie widzę, a jak coś widać to myślę że to testowa.Hej! Dziewczyny widzicie tutaj coś? Do okresu 3 dni i nie robiłabym żadnego testu,gdyby nie to , że okropnie ciągną mnie pachwiny i jeden jajnik , co we wcześniejszych ciążach było pierwszym objawem. Nie staraliśmy się w tym miesiącu,ale też nie uważaliśmy i teraz nie wiem czy to moja wyobraźnia czy coś tam przebija
Beta moze jeszcze nic nie pokazać, u mnie przy takim cieniu cienia oczywiście pobiegłam na bete od razu i wynik wyszedl 3 wiec przezylam depresje ze znowu nic z tego . Ale z każdym dniem testy ciemniały a 4dni później beta wyszla 79 lepiej na chłodno podejść do tematu niz tak jak ja w gorącej wodzie kapana, tylko stres zbędnyZrób betę i daj znać
No właśnie różnie może być,ale fabryczne chyba nie wybarwiają się na różowo? Jak patrzę na żywo to widać ją ewidentnie ,delikatnie różową. Hmm.. sama nie wiem nie nastawiam się ,będzie co ma byćJa nie widzę, a jak coś widać to myślę że to testowa.
Kochana to nie mit tylko fakt naukowy, poczytaj trochę na necie o tym to się dowiesz więcej.
Oczywiście, że dam znać chyba, że to dziś ten dzień, to napisze późniejJa mam na 17:30 daj znać co u Ciebie po wizycie
A długo się staracie?No właśnie różnie może być,ale fabryczne chyba nie wybarwiają się na różowo? Jak patrzę na żywo to widać ją ewidentnie ,delikatnie różową. Hmm.. sama nie wiem nie nastawiam się ,będzie co ma być
Naprawdę widać [emoji848]?
Chyba do okulisty czas [emoji23][emoji85]
aż tak szalona nie jestem , do okresu jak pisałam mam 3 dni przyjdzie to przyjdzie,a jak nie to będziemy wtedy myśleć o beta HCG nie mam ciśnieniaZrób betę i daj znać