Smerfetka94
Fanka BB :)
Kurde ogólnie to się czuje jak na przeziębienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje!Dziewczyny dzisiejsza Beta 709 więc jest cudownie w przyszłym tygodniu wizyta. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za każdą z Was ♥♥
Podobno to też objaw implantacji choć ja w poprzednim cyklu też tak się czułam, nawet temperatura podwyższona i ciąży nietKurde ogólnie to się czuje jak na przeziębienie
Rok temu w październiku miałam podobnie i zwiastowało dwie kreski.Podobno to też objaw implantacji choć ja w poprzednim cyklu też tak się czułam, nawet temperatura podwyższona i ciąży niet
W takim razie trzymam kciukiRok temu w październiku miałam podobnie i zwiastowało dwie kreski.
Ale teraz jakos nawet o tym nie myślałam bo seksow było mało a i nie staramy się..
Ale myślenica się zaczęła, nie powiem ze nie...
Nie dziękuję rano powtórzę test i jak nic konkretnego nie wyjdzie to czekamW takim razie trzymam kciuki
No będę trzymać kciukiNie dziękuję rano powtórzę test i jak nic konkretnego nie wyjdzie to czekam
Ja nie miałamPytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?