reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Bardzo się cieszęDziewczyny dzisiejsza Beta 709 więc jest cudownie w przyszłym tygodniu wizyta. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za każdą z Was ♥♥
U mnie nie wystąpiło, albo nie zauważyłam. Dopiero w 5tc dowiedziałam się że jestem w ciąży.Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?
Super wiadomość! Trzymam kciuki za idealną ciążęDziewczyny dzisiejsza Beta 709 więc jest cudownie w przyszłym tygodniu wizyta. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za każdą z Was
Molka49
Początkująca w BB
Co prawda, jeszcze maleństwo w brzuchu ale mogę się wypowiedzieć.. ale u mnie plamienie trwało prawie tydzień.. i ginekolog sama powiedziała, ze to właśnie mogło być to.. a przez to, ze drugi raz takie plamienie miałam to obecnie biorę luteinęPytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?
Smerfetka94
Fanka BB :)
Miałaś żywo czerwoną krew czy może podbarwiony tylko śluz?Co prawda, jeszcze maleństwo w brzuchu ale mogę się wypowiedzieć.. ale u mnie plamienie trwało prawie tydzień.. i ginekolog sama powiedziała, ze to właśnie mogło być to.. a przez to, ze drugi raz takie plamienie miałam to obecnie biorę luteinę
Pytam bo u mnie wczoraj też coś tam poleciało a dzisiaj dopiero 25dc
Hmm pamiętam że jakieś plamienia delikatne miałam ale to już było ok 2 trymestru.Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?
Dziewczyny czy progesteron można zrobić popołudniu? Mam wtedy pierwszą zmianę i dopiero po 14 mogę
K
Katijah
Gość
Nie mialamPytanie do dziewczyn, które już mają dzieci: czy miałyście krwawienie implementacyjne? Jeśli tak, to w jakim terminie, jak to wyglądało i ile trwało?
reklama
K
Katijah
Gość
SuperDziewczyny dzisiejsza Beta 709 więc jest cudownie w przyszłym tygodniu wizyta. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za każdą z Was