KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Właśnie jestem w trakcie tego procesu..U mnie okres po biochemicznej był bardzo mocny i sporo skrzepów, trwał ok 7 dni a normalnie tak 4
![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jestem w trakcie tego procesu..U mnie okres po biochemicznej był bardzo mocny i sporo skrzepów, trwał ok 7 dni a normalnie tak 4
Współczuję bardzoWłaśnie jestem w trakcie tego procesu..ten ból brzucha i krzyża to masakra..skurcze jak do porodu...nie wspomne o tym co ze mnie wypływa..straszne..mam nadzieje że to nie będzie długo trwało..
Dziewczyny wrzucam Wam moje testy owu. Ten najniżej to drugi z 10 dc ( z dziś) z godziny 17.30. te dzisiejsze są pozytywne?
Temperatura skoczyła dziś o 0.2 st oraz zmienił się śluz.
PozytywnyDziewczyny wrzucam Wam moje testy owu. Ten najniżej to drugi z 10 dc ( z dziś) z godziny 17.30. te dzisiejsze są pozytywne?
Temperatura skoczyła dziś o 0.2 st oraz zmienił się śluz.
Ja to bardzo stronie od leków, wiem, ze akurat No spe można brać ale lepiej nie ryzykować skoro lekarz nie zalecił..Takie bóle o ile nie pojawia sie krwawienie i nie stają sie skorczami nie powinny budzić niepokoju.
Weź sobie nospe i magnez![]()
Tak, kiedyś młodej opisywałam na wykresie jak to dokładnie liczyć. Wzrost musi być min 0,2 stopnia i później będzie się utrzymywać powyżej najwyższej temperatury z 6 przed owulacja.Kurcze nie jestem w stanie Was nadrobić, ale gratuluję jeśli któraś zobaczyła kreseczki❤
@Valezi Ty chyba najbardziej w temacie jesteś obeznana, powiedz mi czy wzrost temp, który się utrzymuje jest potwierdzeniem owu?
A to nie jest tak że skok lh jest na ok 24 godziny przed? Poza tym od x lat mam bóle w czasie owu a dzis nic. Ja już zgłupiałamTesty pozytywne ale jak miałaś skok temperatury tzn że już po owulacji.
Ja chciałam chodzić, ale nie było nawet mowy.Ja ostatnio chodziłam u nas wszyscy byli prawie chorzy. Ale teraz stwierdziłam, że jak mi nie przejdzie dzwonię jutro do rodzinnej. Strasznie się ostatnio męczyłam. Na razie wcinam czosnek. Na szczęście uwielbiam![]()