reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny wrzucam Wam moje testy owu. Ten najniżej to drugi z 10 dc ( z dziś) z godziny 17.30. te dzisiejsze są pozytywne?
Temperatura skoczyła dziś o 0.2 st oraz zmienił się śluz.

Załączniki

• IMG_20200927_174735190.jpg
    IMG_20200927_174735190.jpg
    848,9 KB · Wyświetleń: 79
Kurcze nie jestem w stanie Was nadrobić, ale gratuluję jeśli któraś zobaczyła kreseczki❤
@Valezi Ty chyba najbardziej w temacie jesteś obeznana, powiedz mi czy wzrost temp, który się utrzymuje jest potwierdzeniem owu?
Tak, kiedyś młodej opisywałam na wykresie jak to dokładnie liczyć. Wzrost musi być min 0,2 stopnia i później będzie się utrzymywać powyżej najwyższej temperatury z 6 przed owulacja.

Testy pozytywne ale jak miałaś skok temperatury tzn że już po owulacji.
A to nie jest tak że skok lh jest na ok 24 godziny przed? Poza tym od x lat mam bóle w czasie owu a dzis nic. Ja już zgłupiałam🤔 w ogóle to wiesiołek mega , dawno nie miałam tyle śluzu a poza tym pierwszy raz odkąd się staramy miałam od kilku dni libido w kosmos! Mogłabym pożreć chłopa w całości! Ale i tak sobie nie robię dużych nadziei z tego cyklu. Stawiam na obserwację siebie, testy, badania za tydzień lekarz. A poza tym od następnego tygodnia czekaj mnie bardzo ciężkie 3 tyg w pracy bo zostaje sama w dziale i przejmuje obowiazki dwóch koleżanek. Bez tego mam duży ciśnienie i stres w pracy plus szefa dupka także będę zęby zbierać...

reklama
Do góry