Ancka
Fanka BB :)
No właśnieU mnie z 3 zapewne jeszcze będzie
Widzisz a u mnie znów @ zawsze przychodziła bez objawowo tak w tym cyklu ciągnięcie i kłucie w jajniku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnieU mnie z 3 zapewne jeszcze będzie
Widzisz a u mnie znów @ zawsze przychodziła bez objawowo tak w tym cyklu ciągnięcie i kłucie w jajniku![]()
Masz racje, ze jak się zacznie starać tak na poważnie to wszystko się komplikuje. Ah ta psychikaNo właśnienie dość, że widzę po sobie to i zauważam tu na forum, taka prawidłowość i już nie chodzi tylko o odczuwanie subiektywnych objawów ciążowych (co jest zrozumiałe) ale i namacalne dowody jak nagle przesunięcia ,zmiany krwawień itp . Organizm szaleje
![]()
U mnie chyba angina[emoji27][emoji27] Już się martwię, że jak się okaże że jestem w ciąży, to czy to nie zaszkodzi dziecku. Pewnie antybiotyk dostanę.
Ja już tyle razy miałam wszystkie objawy, że nie zliczęNo właśnienie dość, że widzę po sobie to i zauważam tu na forum, taka prawidłowość i już nie chodzi tylko o odczuwanie subiektywnych objawów ciążowych (co jest zrozumiałe) ale i namacalne dowody jak nagle przesunięcia ,zmiany krwawień itp . Organizm szaleje
![]()
U mnie tak jest z szyjką w drugiej fazie cyklu, jest ciasno bardzo. Teraz np mam płodne i szyjka jest wysoko i jest miękkaHej dziewczyny czy jest tu któraś z Was, która sprawdza sobie szyjke ?
Jaka macie na codzień? I jak np wyglądała w udanym cyklu ?
Bo ja zawsze miałam tam w środku luźno [emoji28] szyjka zawsze była rano wysoko i popołudniu już wyczuwalna , a w tym cyklu coś.jest dziwnego [emoji849] wczoraj chcąc sprawdzić szyjke czułam tak ciasno ale szyjke wyczulam była nisko i twarda , A dziś to już wogole nie mogłam dobrze wsadzić tam " palca " [emoji87] bo było tak ciasno i nawet nie wiem jak ta szyjka wygląda [emoji848] miała któraś z Was tak ? [emoji17]
Na czczo ewentualnie trochę wody można się napić.U mnie 10 dzień opóźnienia @... Testy negatywne. Tylko przyplątało się zapalenie pecherza [emoji17] w środę lecę zrobić betę i pakiet tarczycowy
Powiedzcie czy na pobranie krwi w kierunku badań tarczycowych trzeba być na czCzo? Czy nie ma reguły?