reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochana rób betę bo ja też widzę delikatną kreseczkę:)
Ja niestety tak się wczoraj pokłóciłam z mężem że chyba ten cykl mogę sobie już darować....o ile nie całe starania......😥
Zrobię zrobię zaraz po pracy :) chociaż niewiem jak dotrwam do 11 🙈 a Ty kochana nie denerwuj sie i nie kloc bo nie ma sensu :(, nie znam sytuacji, ale wiem ze bedzie dobrze i na zgodę tez jest fajnie więc działaj kochana działaj 😘

reklama
Skoro tak to może betę zrobię po pracy? Czy jeszcze nie wyjdzie gdyby była ciąża?
Beta ci najszybciej pokaże ciąże. Bo sikance domowego użytku są różne a przede wszystkim w moczu musi być stężenie większe niż w krwi. Bo najpoerw hormon ciążowy pojawia się w krwi. Także leć dzisiaj na betę i ona da odpwiedz.

reklama
Zgadza się. Jak w końcu nam się udało zajść, to pamiętam, że w tym cyklu jeden dzień miałam tylko plamienia a drugiego dopiero krwawienie i każdy lekarz liczył wiek ciąży wg ostatniej @ wg dnia krwawienia a nie plamienia.
Dla mnie plamienie to jest @ bo
No i lipa dziewczyny :( clearblue pokazał - :( juz sobie nadziei nie robię tylko czekam na tą wredna @ :(
Przykro mi

Do góry