reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny a ja po nieudanym cyklu zaczynam od nowa poprzedni cykl na Clo ovitrelle i duphastonie monitorowany były dwa piękne cialka zólte po peknietych pęcherzykach liczyłam na cud jednak się nie udało dostałam dzisiaj okresu i zaczynam od początku z tym że wlaczam sobie sama dodatkowo inofem i olej z wiesiolka na śluz ponoć dobry 😊 trzymam kciuki za Was i za siebie również 💪

reklama
Strasznie mnie bolą OBA jajniki😢 chodzić nie mogę tylko siedzę. Do tego ciągnie w dole brzucha. Niby powinnam się cieszyć bo testy owu pozytywne, jajniki bolą, ale zawsze czuję tylko jeden nigdy dwa. Dziś 2 cykl z inofemem i się zastanawiam czy to jego "zasługa".
Byliśmy na grzybach. Wczoraj na kolację były rydze na masełku, dziś na obiad borowiki w sosie 😍 Ogromny urodzaj grzybów w tym roku. Nawet nie musieliśmy daleko iść.
Och tak! Co weekend jestem na Mazurach, mamy dom w lesie i tak na prawdę przed domem mamy mnóstwo prawdziwków.

Jeszcze nie, czekam do środy, ewentualnie jak nie wytrzymam to do wtorku
A ja miałam testować z Tobą... a tu dostałam dziś niespodziankę rano. Zalało mnie w 28dc. Tak krótkiego nie miałam chyba od 10lat 🤨o bólu nie wspomnę. Zapomniałam co to bóle miesiączkowe, a dzisiejsza noc miałam po prostu zabójczą.

Ja mam tak obsianą twarz jak nastolatka, także z cyklu nici...co jakiś czas mam ok. 30 minutowe bóle jak na okres i mija. Niech przychodzi @ i lecimy dalej 🙂 jutro kolejne badania męża, ja czekam na wyniki cytologii i reszty, żeby się zapisać na hsg i wtedy już zamknę diagnostykę w 2000zł 😨

🤨 ciekawa teoria od lekarza.
Pierwszy dzień cyklu to czysta krew, a nie plamienia jakiekolwiek.
Zgadza się. Jak w końcu nam się udało zajść, to pamiętam, że w tym cyklu jeden dzień miałam tylko plamienia a drugiego dopiero krwawienie i każdy lekarz liczył wiek ciąży wg ostatniej @ wg dnia krwawienia a nie plamienia.

reklama
Do góry