reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny a ja po nieudanym cyklu zaczynam od nowa poprzedni cykl na Clo ovitrelle i duphastonie monitorowany były dwa piękne cialka zólte po peknietych pęcherzykach liczyłam na cud jednak się nie udało dostałam dzisiaj okresu i zaczynam od początku z tym że wlaczam sobie sama dodatkowo inofem i olej z wiesiolka na śluz ponoć dobry 😊 trzymam kciuki za Was i za siebie również 💪

reklama
Strasznie mnie bolą OBA jajniki😢 chodzić nie mogę tylko siedzę. Do tego ciągnie w dole brzucha. Niby powinnam się cieszyć bo testy owu pozytywne, jajniki bolą, ale zawsze czuję tylko jeden nigdy dwa. Dziś 2 cykl z inofemem i się zastanawiam czy to jego "zasługa".
Byliśmy na grzybach. Wczoraj na kolację były rydze na masełku, dziś na obiad borowiki w sosie 😍 Ogromny urodzaj grzybów w tym roku. Nawet nie musieliśmy daleko iść.
Och tak! Co weekend jestem na Mazurach, mamy dom w lesie i tak na prawdę przed domem mamy mnóstwo prawdziwków.

Jeszcze nie, czekam do środy, ewentualnie jak nie wytrzymam to do wtorku
A ja miałam testować z Tobą... a tu dostałam dziś niespodziankę rano. Zalało mnie w 28dc. Tak krótkiego nie miałam chyba od 10lat 🤨o bólu nie wspomnę. Zapomniałam co to bóle miesiączkowe, a dzisiejsza noc miałam po prostu zabójczą.

Ja mam tak obsianą twarz jak nastolatka, także z cyklu nici...co jakiś czas mam ok. 30 minutowe bóle jak na okres i mija. Niech przychodzi @ i lecimy dalej 🙂 jutro kolejne badania męża, ja czekam na wyniki cytologii i reszty, żeby się zapisać na hsg i wtedy już zamknę diagnostykę w 2000zł 😨

🤨 ciekawa teoria od lekarza.
Pierwszy dzień cyklu to czysta krew, a nie plamienia jakiekolwiek.
Zgadza się. Jak w końcu nam się udało zajść, to pamiętam, że w tym cyklu jeden dzień miałam tylko plamienia a drugiego dopiero krwawienie i każdy lekarz liczył wiek ciąży wg ostatniej @ wg dnia krwawienia a nie plamienia.

reklama
Do góry