K
Katijah
Gość
Ech.... WspółczujęU mnie też lipaaa.. Robione 25mlu ale nadziei sobie nie robię.. Czekanie za tą wredota najgorsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech.... WspółczujęU mnie też lipaaa.. Robione 25mlu ale nadziei sobie nie robię.. Czekanie za tą wredota najgorsze
O nieeDzień dobry w 1dc...
Szybko głowa do góry, pozytywne nastawienie i działać od nowa liczę, ze szybko do Ciebie dołączęDzień dobry w 1dc...
Taki mam zamiar, ale myślę że dopiero od jutra... Dzisiaj pozwolę sobie na trochę smutku i żalu...Szybko głowa do góry, pozytywne nastawienie i działać od nowa liczę, ze szybko do Ciebie dołączę
Ja bym się nie martwiła.Martwić się, że z 29 dniowych cykli ten był 27 dniowy?
My to samo mówimy, będzie dobrzeJak to się mówi, do trzech razy sztuka
Właśnie, cykle mogą różnić się o 5 dni i nadal będą w granicach prawidłowego cykluJa bym się nie martwiła.