reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochana rób betę bo ja też widzę delikatną kreseczkę:)
Ja niestety tak się wczoraj pokłóciłam z mężem że chyba ten cykl mogę sobie już darować....o ile nie całe starania......😥
Zrobię zrobię zaraz po pracy :) chociaż niewiem jak dotrwam do 11 🙈 a Ty kochana nie denerwuj sie i nie kloc bo nie ma sensu :(, nie znam sytuacji, ale wiem ze bedzie dobrze i na zgodę tez jest fajnie więc działaj kochana działaj 😘

reklama
Skoro tak to może betę zrobię po pracy? Czy jeszcze nie wyjdzie gdyby była ciąża?
Beta ci najszybciej pokaże ciąże. Bo sikance domowego użytku są różne a przede wszystkim w moczu musi być stężenie większe niż w krwi. Bo najpoerw hormon ciążowy pojawia się w krwi. Także leć dzisiaj na betę i ona da odpwiedz.

reklama
Zgadza się. Jak w końcu nam się udało zajść, to pamiętam, że w tym cyklu jeden dzień miałam tylko plamienia a drugiego dopiero krwawienie i każdy lekarz liczył wiek ciąży wg ostatniej @ wg dnia krwawienia a nie plamienia.
Dla mnie plamienie to jest @ bo
No i lipa dziewczyny :( clearblue pokazał - :( juz sobie nadziei nie robię tylko czekam na tą wredna @ :(
Przykro mi

Do góry