reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tutaj jest wszystko opisane.. Tylko jest ten suplement akurat reklamowany ale my go nie bierzemy tylko taka fajna ściąga jest. Tak jak wcześniej.. Ja u swojego seplementuje Wit b, wit c, Q10, selen, cynk, L-karnityna
Nie ma tam Wit b i c ale mimo wszystko i tak podaje

Załączniki

• 16005437516238671489021556598673.jpg
    16005437516238671489021556598673.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, dziś byłam na pierwszym USG owulacyjnym i mamy jeden pęcherzyk w prawym jajniku. Ale lekarz nie miał jakoś entuzjazmu
Mówiąc, że to dobrze więc sama nie wiem co myśleć. Ale przynajmniej to chyba znak że Aromek działa dobrze ( choć dał mi popalić). Teraz czekam do wtorku kiedy mam 2 USG. Wtedy doktor ma też powiedzieć mi co dalej ...

reklama
Ogarnął mnie jakiś dziwny strach... ciagle myśle czy wszystko dobrze się rozwija aż niekiedy mi niedobrze. Dajcie jakaś dobra radę żeby myśleć pozytywnie, ze wszystko będzie ok🤔 naczytałam się o poronieniach i teraz strasznie się boje. To moja pierwsza ciąża 😭

Do góry