reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...
Głowa do góry :* Mój mąż miał 5% ruchliwych zaczął brać profertil i wyniki się poprawiły.

Załączniki

• 4E88E320-7F7C-4C36-9FF2-E4BA7B934F7C.jpeg
    4E88E320-7F7C-4C36-9FF2-E4BA7B934F7C.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 66
  • CD001241-0CA6-4A41-983B-BE21C3EEA674.jpeg
    CD001241-0CA6-4A41-983B-BE21C3EEA674.jpeg
    115,8 KB · Wyświetleń: 66
Głowa do góry :* Mój mąż miał 5% ruchliwych zaczął brać profertil i wyniki się poprawiły.
Tylko że mamy tylko 3% o prawidłowej budowie i 5.10 czeka nas zabieg na żylaki powrózka nasiennego. Mimo to też ciągle mamy nadzieje bo cuda się zdarzają i nie jest tak źle bo przecież wystarczy 1 plemniczka zdrowy :)

U mnie dziś wieczorem ten test owu z apteki pokazał pierwszą kreskę testową😄😄 zawsze najpierw była kontrolna potem testowa. Czyli pik jak nic. I to dosłownie po chwili. Chciałabym tak mieć na testach ciazowych🙂🙂 i widać że jest mocniejsza. Polecam te testy bardzo. Na testach z allegro nadal testowa jaśniesza. Zrobię jeszcze jutro rano raz dla pewności. Myślicie że sexy dwa razy dziennie to przesada. Jutro wolne, więc możemy zaszaleć??

U mnie dziś wieczorem ten test owu z apteki pokazał pierwszą kreskę testową😄😄 zawsze najpierw była kontrolna potem testowa. Czyli pik jak nic. I to dosłownie po chwili. Chciałabym tak mieć na testach ciazowych🙂🙂 i widać że jest mocniejsza. Polecam te testy bardzo. Na testach z allegro nadal testowa jaśniesza. Zrobię jeszcze jutro rano raz dla pewności. Myślicie że sexy dwa razy dziennie to przesada. Jutro wolne, więc możemy zaszaleć??
ja nie robiłam testów owulacyjnych i zaczęliśmy pierwszy cykl starań. Miałam nieregularne miesiączki plus za cholerę nie wiedziałam kiedy jest owulacja. Jedyny spokój odnajdywaliśmy w częstych zbliżeniach wiec nie powiem lekko nie było. Później naczytałam się, ze za często to tez nie dobrze i wpływa na jakość nasienia. No cóż... najważniejsze, ze się udało a mój kalendarz zapełnił się serduszkami. 😏

A ja dziewczyny miałam plamienia przez prawie 3 dni trzy dni temu. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Myślę implantacja.. @ jutro... Ale od dwóch dni tak mnie napierdziela brzuch 😑 testy negatywne. Pal licho z tym wszystkim 😭

reklama
Do góry