reklama
Nadziejka90
Fanka BB :)
Ja swojego chyba wszystkim.. Wit. z grupy B, WIT C, SELEN, CYNK, q10, L _Karnityna. Wszystko oddzielnie chociaż są suplementy które zawierają wszystko w jednej kapsułce.A czym może suplementować się mężczyzna?
Carry88
Moderator
A czym może suplementować się mężczyzna?
Profertil, fertilman plus do tego wit c, Wit D odpowiednią dieta
Nadziejka90
Wit D również tylko mój w lato na budowie to tyle jej ma że omijam całkowicie tą witamineProfertil, fertilman plus do tego wit c, Wit D odpowiednią dieta
Nadziejka90
Ja zaraz mogę taką ściągę witamin dokładnie podać co i na co dla facetów bo dostałam w klinice jak badaliśmy nasienie mojego. Zaraz wyślę tylko do piesków swoich na podwórko wyjdę to w aucie mam. Poczekajcie chwilę
Katalinazed
Mój bierze profertil polecam.A czym może suplementować się mężczyzna?
Nadziejka90
Tutaj jest wszystko opisane.. Tylko jest ten suplement akurat reklamowany ale my go nie bierzemy tylko taka fajna ściąga jest. Tak jak wcześniej.. Ja u swojego seplementuje Wit b, wit c, Q10, selen, cynk, L-karnityna
Nie ma tam Wit b i c ale mimo wszystko i tak podaje
Nie ma tam Wit b i c ale mimo wszystko i tak podaje
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mooni89
Popieram, przerobiłam już różne, a w clearblue jest przynajmniej wiadomo i pokrywa się z temperaturą a tutaj czasem na paskowych nie do końca wychodzą a tempka wskazuję owuJa chcę zamówić z clearblue testy owulacyjne, bo też widzę że te najtańsze to jednak są do kitu.
Hej dziewczyny, dziś byłam na pierwszym USG owulacyjnym i mamy jeden pęcherzyk w prawym jajniku. Ale lekarz nie miał jakoś entuzjazmu
Mówiąc, że to dobrze więc sama nie wiem co myśleć. Ale przynajmniej to chyba znak że Aromek działa dobrze ( choć dał mi popalić). Teraz czekam do wtorku kiedy mam 2 USG. Wtedy doktor ma też powiedzieć mi co dalej ...
Mówiąc, że to dobrze więc sama nie wiem co myśleć. Ale przynajmniej to chyba znak że Aromek działa dobrze ( choć dał mi popalić). Teraz czekam do wtorku kiedy mam 2 USG. Wtedy doktor ma też powiedzieć mi co dalej ...
reklama
Aliseek
Zaangażowana w BB
Ogarnął mnie jakiś dziwny strach... ciagle myśle czy wszystko dobrze się rozwija aż niekiedy mi niedobrze. Dajcie jakaś dobra radę żeby myśleć pozytywnie, ze wszystko będzie ok naczytałam się o poronieniach i teraz strasznie się boje. To moja pierwsza ciąża