KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Widzę że polecacie te clearblue, byłam dziś w rossmanie ale nie widzialam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27-28 jak w zegarku zawsze na czasAaa 35 dc , a jakie długie przeważnie miałaś cykle ?
Dokładnie.. Moja koleżanka aktualnie w 30tc, fajkę od fajki odpala, nikt nie jest jej w stanie przegadać.. A starała się o to dziecko 1,5 roku, w dodatku parę razy wylądowała już w szpitalu bo tak fatalnie się czuła.. Idiotyzm.Jak sobie pomyślę, że niektóre madki zero suplementacji, fajka w papie piwo w ręku i tak 9 miesięcy i następna ciąża, a człowiek od lekarza do lekarza kombinuje jak może i nic z tego to krew mnie zalewa (dosłownie [emoji2959])
A jakie miałaś objawy ?27-28 jak w zegarku zawsze na czas
Wiem właśnie :/ to jest chyba ten tak zwany chichot losu :/Jak sobie pomyślę, że niektóre madki zero suplementacji, fajka w papie piwo w ręku i tak 9 miesięcy i następna ciąża, a człowiek od lekarza do lekarza kombinuje jak może i nic z tego to krew mnie zalewa (dosłownie [emoji2959])
Boze skąd się tacy ludzie biorą... Też znam kilka takich przypadków, że nóż w kieszeni się otwiera.Dokładnie.. Moja koleżanka aktualnie w 30tc, fajkę od fajki odpala, nikt nie jest jej w stanie przegadać.. A starała się o to dziecko 1,5 roku, w dodatku parę razy wylądowała już w szpitalu bo tak fatalnie się czuła.. Idiotyzm.
Kolejna laska z pracy przezez całą ciążę się nie przyznała nikomu poza facetem że w niej jest. Ani razu nie była u lekarza. Poszła na chorobowe na kręgosłup i w tym czasie urodziła. Zdrowe dziecko. Poród trwał godzinę.
Jak żyć.. [emoji849]
Hej dziewczyny, niedawno wróciłam z zakupów i zakupiłam w Rossmanie trzy testy. Jeden Clearblue i dwa Pink bardzo czułe . Ciekawe czy coś wyjdzie. Ogólnie to jajniki mnie kłują i czasami brzuch poboli ,.. może jutro się brzuch rozkręci bardziej okresowo i lipa będzie... [emoji17] Ale przetestuje . Jutro termin okresu. Żadnych brudzeń nie mam. Z trzy razy dziennie tylko trochę białego poleci i tyle , tak to sucho .
Ja w czerwcu leżałam tydzień w szpitalu, najpierw podejrzenie cp a potem po operacji usunięcia jajowodu. Mąż mógł podawać mi tylko rzeczy jakieś typu wodę, sztućce przez drzwi, i zamienialiśmy wtedy dwa trzy słowa. Prawie za każdym razem zjawiała się pani w okazałej ciąży (przypominam, na oddziale patologii ciąży!) na fajkę. Moje myśli wtedy: gdzie tu sprawiedliwośćBoze skąd się tacy ludzie biorą... Też znam kilka takich przypadków, że nóż w kieszeni się otwiera.
Ja w czerwcu leżałam tydzień w szpitalu, najpierw podejrzenie cp a potem po operacji usunięcia jajowodu. Mąż mógł podawać mi tylko rzeczy jakieś typu wodę, sztućce przez drzwi, i zamienialiśmy wtedy dwa trzy słowa. Prawie za każdym razem zjawiała się pani w okazałej ciąży (przypominam, na oddziale patologii ciąży!) na fajkę. Moje myśli wtedy: gdzie tu sprawiedliwość