reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Aaa ten , no widziałam go zastanawiałam się też nad nim ale wzięłam jeden ten lepszy clear blue i dwa Pinki super czułe . Hmmm tego Clearblue zostawię na rano bo mam jeden. A te super czułe to może zrobię teraz jeden.. ale nie wiem, boję się . Napewno będzie jedną kreska bo tak zawsze jest ... 😔

Jak sobie pomyślę, że niektóre madki zero suplementacji, fajka w papie piwo w ręku i tak 9 miesięcy i następna ciąża, a człowiek od lekarza do lekarza kombinuje jak może i nic z tego to krew mnie zalewa (dosłownie [emoji2959])
Dokładnie.. Moja koleżanka aktualnie w 30tc, fajkę od fajki odpala, nikt nie jest jej w stanie przegadać.. A starała się o to dziecko 1,5 roku, w dodatku parę razy wylądowała już w szpitalu bo tak fatalnie się czuła.. Idiotyzm.
Kolejna laska z pracy przezez całą ciążę się nie przyznała nikomu poza facetem że w niej jest. Ani razu nie była u lekarza. Poszła na chorobowe na kręgosłup i w tym czasie urodziła. Zdrowe dziecko. Poród trwał godzinę.
Jak żyć.. 🙄

Dokładnie.. Moja koleżanka aktualnie w 30tc, fajkę od fajki odpala, nikt nie jest jej w stanie przegadać.. A starała się o to dziecko 1,5 roku, w dodatku parę razy wylądowała już w szpitalu bo tak fatalnie się czuła.. Idiotyzm.
Kolejna laska z pracy przezez całą ciążę się nie przyznała nikomu poza facetem że w niej jest. Ani razu nie była u lekarza. Poszła na chorobowe na kręgosłup i w tym czasie urodziła. Zdrowe dziecko. Poród trwał godzinę.
Jak żyć.. [emoji849]
Boze skąd się tacy ludzie biorą... Też znam kilka takich przypadków, że nóż w kieszeni się otwiera.

U mnie też sucho, już nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży
Hej dziewczyny, niedawno wróciłam z zakupów i zakupiłam w Rossmanie trzy testy. Jeden Clearblue i dwa Pink bardzo czułe . Ciekawe czy coś wyjdzie. Ogólnie to jajniki mnie kłują i czasami brzuch poboli ,.. może jutro się brzuch rozkręci bardziej okresowo i lipa będzie... [emoji17] Ale przetestuje . Jutro termin okresu. Żadnych brudzeń nie mam. Z trzy razy dziennie tylko trochę białego poleci i tyle , tak to sucho .

Boze skąd się tacy ludzie biorą... Też znam kilka takich przypadków, że nóż w kieszeni się otwiera.
Ja w czerwcu leżałam tydzień w szpitalu, najpierw podejrzenie cp a potem po operacji usunięcia jajowodu. Mąż mógł podawać mi tylko rzeczy jakieś typu wodę, sztućce przez drzwi, i zamienialiśmy wtedy dwa trzy słowa. Prawie za każdym razem zjawiała się pani w okazałej ciąży (przypominam, na oddziale patologii ciąży!) na fajkę. Moje myśli wtedy: gdzie tu sprawiedliwość

reklama
No niestety... To jest to.. Człowiek wszystko by zrobił a inna nie szanuje tego co niektóre z nas starają się latami :(
Ja w czerwcu leżałam tydzień w szpitalu, najpierw podejrzenie cp a potem po operacji usunięcia jajowodu. Mąż mógł podawać mi tylko rzeczy jakieś typu wodę, sztućce przez drzwi, i zamienialiśmy wtedy dwa trzy słowa. Prawie za każdym razem zjawiała się pani w okazałej ciąży (przypominam, na oddziale patologii ciąży!) na fajkę. Moje myśli wtedy: gdzie tu sprawiedliwość

Do góry