reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Były dziś bobosexy i mój mąż już po powiedział, że był w szoku, że moja pochwa jest taka miękka i obrzmiała. I czuje różnice. Mnie nic nie bolało nie szczypie nie swędzi i nie wiem czy to normalne. Testy owu pokazują lekką kreskę na pewno negatyw. Może tak być przez wiesiołka?? Nie wiem czy go nie odstawić? Jak myślicie??

reklama
A jakie miałaś objawy ? 🧐
Sobota ,niedziela mialam dostać okres. A w piatek juz mnie bolal brzuch na@. Brzuch nnie boli do tej pory, do tego mokro w środku,cyce jak balon,bolące z żyłkami,(a ja mam rozm D😉), 2 razy było mi niedobrze i przed wczoraj zakręciło mi się w głowie,a no i mam mega wzdęcia,brzuch jak balon a zdrowo jem🙄🤪

Sobota ,niedziela mialam dostać okres. A w piatek juz mnie bolal brzuch na@. Brzuch nnie boli do tej pory, do tego mokro w środku,cyce jak balon,bolące z żyłkami,(a ja mam rozm D😉), 2 razy było mi niedobrze i przed wczoraj zakręciło mi się w głowie,a no i mam mega wzdęcia,brzuch jak balon a zdrowo jem🙄🤪
Ale mokro w środku tylko masz czy na zewnątrz też coś wylatuje ? No i jaki masz śluz ? Super , fajnie że Ci się udało 🙂. Ja się nie nastawiam ...

Hej, ale z rana robiłaś ? A jaki był ten drugi mega czuły ? Bo ja też zakupiłam takie dwa super czułe - Pink
Aaa ten , no widziałam go zastanawiałam się też nad nim ale wzięłam jeden ten lepszy clear blue i dwa Pinki super czułe . Hmmm tego Clearblue zostawię na rano bo mam jeden. A te super czułe to może zrobię teraz jeden.. ale nie wiem, boję się . Napewno będzie jedną kreska bo tak zawsze jest ... 😔
Nie polecam tego pinka o czułości 10. Mnie rano pokazał tak blada kreskę że w sumie nie było jej widać. To w tym samym czasie Pink o czułości 25 pokazał mocniejsza kreske. A z kolei w ten sam dzień inny test popołudniu pokazał ładna tłustą kreskę.
Tak żebyś się nie zawiodła że Ci nic nie pokazał A się okaże że tej kreski zwyczajnie nie widać A powinna być.
Trzymam kciuki

Nie polecam tego pinka o czułości 10. Mnie rano pokazał tak blada kreskę że w sumie nie było jej widać. To w tym samym czasie Pink o czułości 25 pokazał mocniejsza kreske. A z kolei w ten sam dzień inny test popołudniu pokazał ładna tłustą kreskę.
Tak żebyś się nie zawiodła że Ci nic nie pokazał A się okaże że tej kreski zwyczajnie nie widać A powinna być.
Trzymam kciuki
Oki, dzięki 🙂 czyli rano robię Clearblue, postaram się napisać co i jak 😉

Ale mokro w środku tylko masz czy na zewnątrz też coś wylatuje ? No i jaki masz śluz ? Super , fajnie że Ci się udało 🙂. Ja się nie nastawiam ...
Tylko w środku i taka miękka i rozpulchniona jest(sorki za dosłowność😉) śluz biały wodnisty..my się nie staraliąmy z uwagi na moją sytuację dlatego to szok..ale damy radę..💪

Ostatnią @ miałam 20.08 a cykle różne 28,29,30 kiedyś raz miałam nawet 34 🤔 jakiś wydłużony ... Ale na ogół jest to 29 dni . A objawy to jak pisałam wcześniej czasami ból brzucha inny niż okresowy i kłucie jajników . Piersi trochę bolą. Ale to wszystko może być na okres . Jedyne czego nigdy nie miałam to jeden raz chwilowy mocny ból okresowy trwający z 8 sekund , było to 25dc. I już więcej taki ból się nie pojawił. A Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
Ja miałam 21.08 niby jutro planowana @ ma się zjawić mam nadzieję że nie... Jednak w tym roku moje cykle bardzo się rozjechały od 29 do 38, 60 (60dni z mojej winy bo za duży wysiłek przy treningu🤣) ogólnie po biochemicznej jestem z czerwca teraz drugi cykl po.. Z objawów chyba nic oprócz(tak mi się wydaje) metalicznego posmaku ustach... Piersi nic nie bola jedynie na brodawkach żyłki ale to chyba mam tak od zawsze (w biochemicznej piersi i skutki bardzo bolały i nabrzmiałe odrazu po owulacji i plamienie implantacyjneok 7dni po owi)

reklama
Do góry