reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja po testowaniu😊 zrobiłam bobo test i na nim jsst druga kreska ale słaba..po gidzinie zrobiłam atrumieniowy mega czuły a na tym trzeba aię mega przyjżeć żeby cokolwiek ujżeć(facet nie widzi)😉 jutro powtórzę😊
Ale mam cykora..po takim czasie drugie😱
Hej, ale z rana robiłaś ? A jaki był ten drugi mega czuły ? Bo ja też zakupiłam takie dwa super czułe - Pink

Hej dziewczyny, niedawno wróciłam z zakupów i zakupiłam w Rossmanie trzy testy. Jeden Clearblue i dwa Pink bardzo czułe . Ciekawe czy coś wyjdzie. Ogólnie to jajniki mnie kłują i czasami brzuch poboli ,.. może jutro się brzuch rozkręci bardziej okresowo i lipa będzie... 😔 Ale przetestuje . Jutro termin okresu. Żadnych brudzeń nie mam. Z trzy razy dziennie tylko trochę białego poleci i tyle , tak to sucho .
To zrób clearblue, one sa świetne. Pokazują ciążę nie z porannego moczu i juz przed miesiączka. Więc możesz działać dziś lub jutro.

Hej, ale z rana robiłaś ? A jaki był ten drugi mega czuły ? Bo ja też zakupiłam takie dwa super czułe - Pink
Ten super czuły też z rossmana różowe pudełko..zaraz znajde nazwę..robiłam ok 17 dziś.ja 35dc to obojetna mi byla pora. a drugi bobo test i tam widac ta kreske bez wpatrywania.😉
Dziękuję😊

Dziewczyny ja po testowaniu😊 zrobiłam bobo test i na nim jsst druga kreska ale słaba..po gidzinie zrobiłam atrumieniowy mega czuły a na tym trzeba aię mega przyjżeć żeby cokolwiek ujżeć(facet nie widzi)😉 jutro powtórzę😊
Ale mam cykora..po takim czasie drugie😱
podobna nieważne czy słaba czy mocna ale druga kreska oznacza ciąże. Powtórz test i betę zrób będzie wszystko wiadomo. Daj znać jutro rano ! 🥰 trzymam kciuki

Załączniki

• Screenshot_20200917-194541_Google.jpg
    Screenshot_20200917-194541_Google.jpg
    139,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry