reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny. Wróciłam po 10 latach😉 udzielałam się dawno i przeżywałam z wami a teraz moje podejżenia wtedy ma ponad 9 lat😊
Juz nie pamietam objawow wtedy..a teraz powiem wam że kochałam sie z facetem 2 tyg temu przed owu i w dzień owu.. okres powinnam dostać 13.09.. a tu nic, brzuch mnie delikatnie pobolewa,cyce jak balony ,bolą jak cholera, wczoraj zawroty głowy.. może się tak spóznia i co chwile mam wrażenie ze zaraz dostanę..co wy myślicie?

reklama
Cześć dziewczyny. Wróciłam po 10 latach😉 udzielałam się dawno i przeżywałam z wami a teraz moje podejżenia wtedy ma ponad 9 lat😊
Juz nie pamietam objawow wtedy..a teraz powiem wam że kochałam sie z facetem 2 tyg temu przed owu i w dzień owu.. okres powinnam dostać 13.09.. a tu nic, brzuch mnie delikatnie pobolewa,cyce jak balony ,bolą jak cholera, wczoraj zawroty głowy.. może się tak spóznia i co chwile mam wrażenie ze zaraz dostanę..co wy myślicie?
Zrób test 😉

Nawet nie wiesz jak się boję...życie ci się potoczyło inaczej niż miało być( choć teraz uważam że dobrze się stało, bo mam lepiej). Od 3 lat nie jestem z meżem bo mnie zdradzał,rok temu pozew złożyłam,i dopiero 8.10 rozprawa. Od 1,5 roku mam faceta..i nie powiem boję się zrobić test, jest strach że znów po 9 latach znów w pieluchy itd, mam 34 lata już😜

Nawet nie wiesz jak się boję...życie ci się potoczyło inaczej niż miało być( choć teraz uważam że dobrze się stało, bo mam lepiej). Od 3 lat nie jestem z meżem bo mnie zdradzał,rok temu pozew złożyłam,i dopiero 8.10 rozprawa. Od 1,5 roku mam faceta..i nie powiem boję się zrobić test, jest strach że znów po 9 latach znów w pieluchy itd, mam 34 lata już😜
Masz rozprawę 8.10, a ja mam rocznicę rozprawy 4.10 😜😜 już 2 lata mam życie o połowę lżejsze, uśmiecham się i żyje 💪😎
Nie stresuj się, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że fasolka wie kiedy przyjść 🙂 może twój czas jest teraz, zamknąć stare i otworzyć nowe drzwi.
Też byłam już w nowym związku jak brałam rozwód, pamiętam że bałam się wpadki wtedy, bo rozstanie, nowy partner, niepewność i córka, ale teraz żałuję, że pilnowałam się, może już bym miała bobo, a teraz walczę już 9 cykl...

Też tak mam[emoji853] Staram się myśleć pozytywnie ale jakoś nie potrafię. Dobija mnie to wszystko już.
Masz rozprawę 8.10, a ja mam rocznicę rozprawy 4.10 😜😜 już 2 lata mam życie o połowę lżejsze, uśmiecham się i żyje 💪😎
Nie stresuj się, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że fasolka wie kiedy przyjść 🙂 może twój czas jest teraz, zamknąć stare i otworzyć nowe drzwi.
Też byłam już w nowym związku jak brałam rozwód, pamiętam że bałam się wpadki wtedy, bo rozstanie, nowy partner, niepewność i córka, ale teraz żałuję, że pilnowałam się, może już bym miała bobo, a teraz walczę już 9 cykl...
Życzę ci żeby się udało w końcu..
Podniosłaś mnie na duchu trochę dziękiję.
Tylko ten brzuch mnie pobolewa jakbym miala dostać zaraz..🤔

Eno podobna sytuacja życiowa do mojej.
Stworzysz rodzinę z nowym facetem 😘

O proszę, następna.
Ja w styczniu będzie 3 lata po rozwodzie a w grudniu biorę ślub 😘😉

reklama
O proszę dużo tu nas, rozwodek😜 pewnie tak miało być..teraz mam cudowny związek,żyje uśmiecham się..a tamten porażka,wiecznie go nje było,picie kumple a nie rodzina...poczekam jeszcze z dzień i zrobię test. Może tyle się spoznia poprostu😜

Do góry