reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Na moim żelu co prawda nie jest napisane, że działa plemnikobójczo ale może plemniki w jakiś sposób spowalniać. Robię co mogę żeby się udało i wolę kupić jakis inny żel, który nawet będzie wspomagać te plemniczki ;)
Wiadomo, jeśli coś może pomóc, a nie zaszkodzi to czemu nie 😊 powodzenia!

reklama
Ja dalej trzymam za Ciebie mocno kciuki, i wierzę że się udało [emoji3059]
Miałam badać proga, ale w końcu tego nie zrobiłam i żałuję teraz... A owu niby była, tzn wskazuje jedynie na to pęcherzyk widoczny na USG kilka dni przed no i testy owu. Ale to tyle. [emoji1745] Z kolei dzisiaj rano śluzu nie ma już za wiele na szyjce i ledwo ja palcami dotknelam, a powinna być już nisko... No nic, czekam teraz na @. Ja już głupieje [emoji849][emoji1745] jeszcze ta choroba mnie rozwala... [emoji30]

Test zrobiłam o 4 nad ranem. Jest blada kreska [emoji3059] myślę że 2 dni temu i to w dodatku w popołudnie raczej miałabym negatyw gdybym zrobiła zwykłym płytkowym, tak więc chyba te clearblue warte swojej ceny.
IMG_20200916_082125.jpeg

reklama
Ech.. jestem 12dpo, 26 dzień cyklu gdzie zazwyczaj mam 28-29dni, a test taki, że proszki do prania bieli mogą się ode mnie uczyć.. ja to się chyba poddaje😞 ile można w kółko tylko owulacja, ciągnące się dni do @.. a i tak na końcu przychodzi @.. i tak od roku.. wiem, wiem niektóre dziewczyny starają się po kilka lat i się udaje.. ale ja mam dziś takiego doła.. tym bardziej ze cały cykl boli mnie podbrzusze, jajniki na zmianę, macica boli.. ech, nic tylko czekać na @.. znowu..😞😞😞
Czuje to samo co Ty. Zaczyna mnie to wszystko dobijać a w dodatku ciągle słyszę że któraś z koleżanek jest w ciąży i tak mega zazdroszczę....:(

Do góry