reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, rzadko się odzywam ale cały czas podczytuję. Dzisiaj mam 10-11dpo owu, potwierdzonej testami i u gina. I zrobiłam dwa testy, bo mam takie dziwne objawy, ale wiadomo, równie dobrze to może być ciąża urojona [emoji57] No i ten paskowy jak i pink są 10, więc czulsze. I na paskowym ewidentnie widać bladą kreskę, nawet TŻ zobaczył bez problemu a na pinku niestety nic...

I nie chce się nastawiać, bo ten paskowy był jako gratis do testów owulacyjnych więc z góry założyłam że może na pinku coś wyjdzie a na nim nic. Co myślicie, chociaż na żywo ta kreska lepiej wygląda niż na zdjęciuZobacz załącznik 1176028
Ja na paskowym widzę cień:)
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam :) U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.
Ja już po cichu gratuluję :)
U mnie 24 DC i 10 dpo i boje się test zrobić 🙈 jeszcze mnie przeziębienie dopadło... 🙄
Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się:) lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni :) na pewno wyjdzie kreska :)
@Eryka25 jak tam twój dzisiejszy test? 😋
A dziękuję za zainteresowanie:)
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14 :)
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak :)

Załączniki

• 20200914_090011.jpg
    20200914_090011.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 118
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam :) U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.

Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się:) lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni :) na pewno wyjdzie kreska :)

Piękne tłuste krechy 😁😁😁
Może jutro zrobię test 🤔

Ojej ale ekstra tłuściochy 🥰🥰 na pewno będzie wszystko dobrze 🤩

Dziękuję [emoji846] Nie chce się nastawiać, ale oczywiście teraz to mam ochotę tylko lecieć po pracy po testy i testować teraz codziennie [emoji12] Myślałam że te pinki są bardzo dobre właśnie...

reklama
Do góry