Nadziejka90
Fanka BB :)
@Milusia34 oby było to o czym myślę. Trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam teraz 15 września, za 8 dni stres mega, ale czuję, że musi być dobrze i zobaczę już wszystko na swoim miejscu. Dziś robiłam tsh i badania na toxo czekam na wyniki, mega ciekawa jestemA Ty jak tam? Kiedy wizyta teraz?
Niekoniecznie. Wszystko zależy od wysokości bety (powyżej 1.000) i sprzętu.Myślę że jeśli jesteś w ciąży to pęcherzyk powinno być widać [emoji846]
U mnie nic niw było widać jak miałam 1039,a przy kolejnej 2502 było widać dwa tycie pecherzykiNiekoniecznie. Wszystko zależy od wysokości bety (powyżej 1.000) i sprzętu.
Podpinam się pod pytanie, bo też nie mam pojęcia co mam tam wyczuć gdzieś czytałam że takie badanie może być niebezpieczne jeśli się nie wie co się robi..a szczególnie w drugiej fazie cykluLaski jak Wy badacie tę szyjkę? Ja wsadzam palec i nie wiem czego szukać
Ja ból krzyża miałam raz.. Przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. Każdy organizm inny i inne objawyBól krzyża kiedyś miałam co miesiąc przed @. Lekarka mówiła mi, że to od macicy idzie ból.
jak do jutra nie przyjdzie @, robiłabym test Trzymam kciuki!Ból krzyża to jak najbardziej objaw ciąży