reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie już też przed małpowo więc nie liczę na nic :) brzuch boli,cycki bolą, dziś 22dc, 10dpo ;)

Jak długie masz cykle [emoji3526]? Pytam bo u mnie 27 dc, cykle średnio 32-33 dni (choć ostatni miał 28) i objawów zero ani na @ ani na ciążę.. boje się że bezowulacyjny był i @ przyjdzie Bóg wie kiedy.. [emoji26]

Jak długie masz cykle [emoji3526]? Pytam bo u mnie 27 dc, cykle średnio 32-33 dni (choć ostatni miał 28) i objawów zero ani na @ ani na ciążę.. boje się że bezowulacyjny był i @ przyjdzie Bóg wie kiedy.. [emoji26]

Ostatni 30 dni, przed ciążą i poronieniem 28 dni. Teraz biorąc pod uwagę, że owu była w 12dc i potwierdzona u gina to cykl nie powinien być dłuższy niż 28 dni a może nawet krótszy, bo mnie już brzuch i cycki kilka dni bolą.

Idealna u mnie pogoda na 1 dc. Leje, zimno i do tego poniedziałek [emoji36][emoji36] Od razu większa depresja. I w pracy do prawie 18. Czy wasi faceci też są takimi optymistami?? Mój wcale się nie przejmuje.

Mój też się nie przejmuje, za to ja jestem zrzęda i maruda [emoji14] i też mam doła dziś, w pracy do 16:30, chciałabym zmienić pracę na inną ale tak czekam może na [emoji64] i mnie to powstrzymuje..

Ostatni 30 dni, przed ciążą i poronieniem 28 dni. Teraz biorąc pod uwagę, że owu była w 12dc i potwierdzona u gina to cykl nie powinien być dłuższy niż 28 dni a może nawet krótszy, bo mnie już brzuch i cycki kilka dni bolą.

Kurcze no mnie zawsze na tydzień przed @ bolały piersi i brzuch tak samo a teraz nic [emoji2356] odkąd zaczęłam bacznie obserwować organizm to coraz mniej go rozumiem

reklama
Do góry