reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja z innej beczki, trochę relaksu :)
Chciałam się Was zapytać czy polecacie jakieś książki ciekawe. Raczej w tematyce romansideł bądź erotyków. Przeczytałam wszystkie części greya, czytałam dużo książek Sylvi Day w tym sage Crossa.
Możecie coś polecić? :)

A ja z innej beczki, trochę relaksu :)
Chciałam się Was zapytać czy polecacie jakieś książki ciekawe. Raczej w tematyce romansideł bądź erotyków. Przeczytałam wszystkie części greya, czytałam dużo książek Sylvi Day w tym sage Crossa.
Możecie coś polecić? :)

Jeśli ta tematyka to książki K.N.Haner to polska autorka 😉

A to staracie o 1 dziecko ?
Ja zaraz 29 lat, rok starań po poronieniu i nic 🤪
Ale się nie poddaje.

Tak tak o pierwsze. U nas już prawie 1,5 roku starań... ginekolog powiedziała żeby dać sobie jeszcze rok a jak się nie uda to pomyslec o in vitro ( ze względu na kiepskie wyniki męża morfologia i fragmentacja DNA )

My z narzeczonym daliśmy sobie czas na zajście, rok jeśli nie wyjdzie pogodzimy się z tym, bez dociekania widocznie za starzy jesteśmy 🤩😉

reklama
My z narzeczonym daliśmy sobie czas na zajście, rok jeśli nie wyjdzie pogodzimy się z tym, bez dociekania widocznie za starzy jesteśmy 🤩😉
Mój M dziś mi powiedział, że on jeszcze chce czekać do końca roku z diagnostyką, wierzy że się uda🤷 trochę się wkurzyłam, ale to aby 4 miesiące. Sama nie wiem, może go posłucham. Może to przez to moje spinanie. Niby odpuszczałam te 2 cykle, ale nie idzie....

Do góry