reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Porozmawiałam chwilę z lekarzem po badaniu i powiedział że w tym cyklu mamy odpuścić starania i mam przyjść w następnym miesiącu około owulacji i wtedy zobaczymy co dalej. Jutro mi niby wypada owulacja ale raczej zaczekam do następnego miesiąca. Dopytaj lekarza i daj znać bo ciekawa jestem co Twój powie.
Czemu macie odpuścić? Ja mam badanie w 13dc i od razu chciałam próbować [emoji848]
Lekarka powiedziała mi że do badania zero starań ale nie mówiła nic że po nie można

Czytałam wczoraj o niedrożności jajowodów i zaczęłam się martwić. Podobno 30 procent kobiet ma niedrożne jajowody. A przyczyną mogą być częste infekcje. Ja mam często 😭 Wiem, że bez badania nie ma co gdybać, ale się przejęłam. Już postanowiłam, że jeszcze 1 cs oprócz tego i zapisuje się do gina. Zrobię wszystkie badania i poproszę o skierowanie na badanie drożności. Którąś z was je miała? Pomogło?
Ja miałam drożność w sierpniu. Robiłam prywatnie oba drożne ale kontrast przechodził z oporami.
polecam zrobic dla świetego spokoju.
dlugo sie starasz ?

Nie, heparyny nie mam wdrożonej i nie będę miała, zamówiłam aromka i pabi dexametazon mi jeszcze zapisała.
@aga.i.nieszka jakie leki? A Ty będziesz miała wdrożoną heparynę, bo już nie pamiętam?

Ja na ten cykl też nie liczę, koło 14 testowanie ;)

@Eryka25 ja bralam 23.12 [emoji7]

reklama
Do góry