reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Porozmawiałam chwilę z lekarzem po badaniu i powiedział że w tym cyklu mamy odpuścić starania i mam przyjść w następnym miesiącu około owulacji i wtedy zobaczymy co dalej. Jutro mi niby wypada owulacja ale raczej zaczekam do następnego miesiąca. Dopytaj lekarza i daj znać bo ciekawa jestem co Twój powie.
Czemu macie odpuścić? Ja mam badanie w 13dc i od razu chciałam próbować [emoji848]
Lekarka powiedziała mi że do badania zero starań ale nie mówiła nic że po nie można

Czytałam wczoraj o niedrożności jajowodów i zaczęłam się martwić. Podobno 30 procent kobiet ma niedrożne jajowody. A przyczyną mogą być częste infekcje. Ja mam często 😭 Wiem, że bez badania nie ma co gdybać, ale się przejęłam. Już postanowiłam, że jeszcze 1 cs oprócz tego i zapisuje się do gina. Zrobię wszystkie badania i poproszę o skierowanie na badanie drożności. Którąś z was je miała? Pomogło?
Ja miałam drożność w sierpniu. Robiłam prywatnie oba drożne ale kontrast przechodził z oporami.
polecam zrobic dla świetego spokoju.
dlugo sie starasz ?

Nie, heparyny nie mam wdrożonej i nie będę miała, zamówiłam aromka i pabi dexametazon mi jeszcze zapisała.
@aga.i.nieszka jakie leki? A Ty będziesz miała wdrożoną heparynę, bo już nie pamiętam?

Ja na ten cykl też nie liczę, koło 14 testowanie ;)

@Eryka25 ja bralam 23.12 [emoji7]

reklama
Do góry