Marta200x
Fanka BB :)
Nie robisz ? [emoji33][emoji33]Dzis, bo przeważnie mam cykle 32 dniowe ale nie robiłam testów i nie wiem [emoji1745]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robisz ? [emoji33][emoji33]Dzis, bo przeważnie mam cykle 32 dniowe ale nie robiłam testów i nie wiem [emoji1745]
W sumie myślę teraz ostatnie przytulanki były 21 dc. W 22 DC miałam straszny ból pleców, kontuzja i do teraz siedzę przez to na l4. W 25 pojechałam na wyniki tsh, prolaktynę i progesteron. I progesteron wyszedł już dość wysoko. Więc owu pewnie była jakoś myślę między 17-22 DC hehe.Do @ zostały mi 3 dni ale owulację miałam albo 23 albo 25 bo 23 wyszedł pozytywny ale 25 jeszcze bardziej więc jestem 8dpo. A Ty na kiedy @?
Robiłam może 5 cyklów i skończyły mi sie. Teraz chce iść na monitoring.Nie robisz ? [emoji33][emoji33]
WspółczujęCześć dziewczyny, powtórzyłam hcg po 48h i niestety wynik z 529 spadł do 0,3 także niestety długo się nie nacieszyłam no coz ... będzie trzeba próbować dalej ...
Czemu macie odpuścić? Ja mam badanie w 13dc i od razu chciałam próbować [emoji848]
Lekarka powiedziała mi że do badania zero starań ale nie mówiła nic że po nie można
Do @ zostały mi 3 dni ale owulację miałam albo 23 albo 25 bo 23 wyszedł pozytywny ale 25 jeszcze bardziej więc jestem 8dpo. A Ty na kiedy @?
No ja mam takie nieregularne ostatnio bo ponad 60 dni więc bardziej sugeruje się ta owulacja chociaż monitoringu nie miałam więc też pewności nie ma . Ale test wyszedł i progesteron też wydaje się ok.Jak jesteś 8 dpo to termin okresu za 6 dni.
Jeśli progesteron masz 10 albo wyższy to owu na 100% była. Kiedy wyszedl ci test owu pozytywny? Ile dni po pozytywnym teście owu robiłaś progesteron?No ja mam takie nieregularne ostatnio bo ponad 60 dni więc bardziej sugeruje się ta owulacja chociaż monitoringu nie miałam więc też pewności nie ma . Ale test wyszedł i progesteron też wydaje się ok.
@Alwinka ale testu ciążowego nie robiłas?
Nie bagatelizuj tego. Ja tak mam od zawsze. Zawsze było to olewane, a teraz wyszło co wyszło. Ja bym ci sugerowała podrążyć.ja mam zawsze 1 dzień mocne skurcze i bardzo obfity okres. Raz mnie narzeczony z podłogi podnosil i do łóżka zanosił bo wstać nie umiałam. Tabletki pozwalają mi tego dnia żyć, bo boli dalej, ale przynajmniej umiem iść np. do WC. Póki co żaden ginekolog nie stwierdził żadnych problemów zdrowotnych z tego powodu ot po prostu ciężkie 1-2 pierwsze dni.
Ten mocniejszy pozytyw czyli drugi wyszedł mi 8 dni temu i wczoraj robiłam proga czyli po 7 dniach . Zastanawiam się czy jutro nie zatestowac [emoji1787][emoji1787]Jeśli progesteron masz 10 albo wyższy to owu na 100% była. Kiedy wyszedl ci test owu pozytywny? Ile dni po pozytywnym teście owu robiłaś progesteron?