reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli u Ciebie gin nie stwierdził nic złego, to myślę, że niemam się póki co tym martwić na zapas, dzięki
nie martwiłabym się na zapas. Odkąd miesiączkuje oglądało mnie 3 ginekologów (1 zmieniłam bo był okropny, 2 był super ale trafiłam do 3 bo chciałam wizytę przed wyjazdem na wakacje a do 2 się nie dostałam). I póki co wszystko do tej pory było ok. Ale ja tak mam od zawsze, wiec niekoniecznie musi to być coś złego ze zdrowiem 😊 popytać gina można, może zaleci zrobić jakieś badania, żeby coś tam posprawdzać, ale równie dobrze może wyjść tego zupełna norma. I oby tak właśnie było 😊

reklama
Kurde myślę czy nas nie zapisać jak przyjdzie @ teraz. Ciężko się tam dostać ?
Poszłam na zwykłą wizytę do nowej ginekolog i od razu dała mi skierowanie. Najpierw zapisali nas na październik potem zadzwonili że jest termin we wrześniu. Zadali sporo pytań i zakwalifikowali nas ze względu na słabe nasienie
Od razu kazali przyjść na monitoring i dostałam skierowanie na Sono i amh

Juto lecę na badania hormonalne i mojego też biore, dzisiaj udało mi się zlecić zdalne badanie z zamrożonej surowicy amh i ferrytynę. Majątek wydam w tym miesiącu, ale działam do przodu. Powiedzcie mi jakie badania mojemu zrobic?

Dziewczyny jestem po hsg. Muszę się z wami tym podzielić. Okazało się że mam obydwa jajowody drozne. Nie wiem jak to się stało i jak to możliwe bo w 2013 miałam lewy jajowód niedrożny. Myślałam że mam tylko prawy sprawny a na nim zrobiły mi się torbiele krwotoczne i bałam się że już pozamiatane mam a tu taka niespodzianka. Bardzo się bałam tego badania bo czytałam różne opinie ale nawet nie wiedziałam kiedy i już było po wszystkim. Nic a nic nie bolalo. Czy któraś po hsg starała się od razu? My mamy sobie odpuścić ten cykl. Jestem pełna nadziei że może się uda zajść jakoś w ciążę [emoji16]

Dziewczyny jestem po hsg. Muszę się z wami tym podzielić. Okazało się że mam obydwa jajowody drozne. Nie wiem jak to się stało i jak to możliwe bo w 2013 miałam lewy jajowód niedrożny. Myślałam że mam tylko prawy sprawny a na nim zrobiły mi się torbiele krwotoczne i bałam się że już pozamiatane mam a tu taka niespodzianka. Bardzo się bałam tego badania bo czytałam różne opinie ale nawet nie wiedziałam kiedy i już było po wszystkim. Nic a nic nie bolalo. Czy któraś po hsg starała się od razu? My mamy sobie odpuścić ten cykl. Jestem pełna nadziei że może się uda zajść jakoś w ciążę [emoji16]
Czemu macie odpuścić? Ja mam badanie w 13dc i od razu chciałam próbować [emoji848]
Lekarka powiedziała mi że do badania zero starań ale nie mówiła nic że po nie można

Super, że drożne....

@aga.i.nieszka jeszcze jest szansa

reklama
Do góry