reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć ciocie [emoji3590]
Jestem dopiero ciałkiem bez zarodka, powiedział, że to lekko ponad 5 tydzień i z tego co widzi za dwa tygodnie będzie zarodek i serducho [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Rosnę sobie powolutku [emoji3590][emoji3590]
Jak już jest ciałko żółte to zaraz będzie zarodek a później serduszko. Gratuluję[emoji3590][emoji3590]

reklama
Ktoś jutro testuje???
Ja już zatestowalam niedawno negatyw jutro nie mam co testowac, może w czwartek powtórzę jak się jutro @ nie pojawi.
A ty jutro ?
Cześć ciocie ❤
Jestem dopiero ciałkiem bez zarodka, powiedział, że to lekko ponad 5 tydzień i z tego co widzi za dwa tygodnie będzie zarodek i serducho ❤❤❤ Rosnę sobie powolutku ❤❤
Cudownie 😍🥰

Muszę Wam powiedzieć, ze jestem w lekkim szoku 😂 kupiłam testy owulacyjne, No i jestem w 12dc i sobie myśle to zrobię. I wiecie co? Mam BLADZIOCHA takiego totalnego😀 a wcześniej wiecie, tak z obserwacji organizmu powiedziałabym ze owulacje będę mieć jutro max pojutrze patrząc po śluzie i szyjce 😅 także chyba przestaje się dziwić ze wcześniej się nie udało 🤣 wiem, mało ważne ale chciałam się komuś wyżalić z własnej głupoty 🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Muszę Wam powiedzieć, ze jestem w lekkim szoku 😂 kupiłam testy owulacyjne, No i jestem w 12dc i sobie myśle to zrobię. I wiecie co? Mam BLADZIOCHA takiego totalnego😀 a wcześniej wiecie, tak z obserwacji organizmu powiedziałabym ze owulacje będę mieć jutro max pojutrze patrząc po śluzie i szyjce 😅 także chyba przestaje się dziwić ze wcześniej się nie udało 🤣 wiem, mało ważne ale chciałam się komuś wyżalić z własnej głupoty 🤣🤣🤣🤣🤣
Rób testy dalej :) Mnie zaczyna się śluz płodny i ból jajników już dobry tydzień przed owulacją. Dziś 18dc śluz się kończy Ale podbrzusze nadal boli. Owu między 16 A 17 dc. Gdyby nie testy nie wiedzialabym kiedy dokładnie mam.

Do góry