SkorpionicaM
Zaciekawiona BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi żadna z was nie przeszkadza tutaj. Kazdej z was życzę jak najlepiej. I z każdych 2 kreseczek się cieszę jak by to byly moje kreseczki [emoji4]Ja jestem dość krótko na forum, ale momentami zastanawiam się czy nie lepiej by było jakby te które mają przyjemnej jedno dziecko nie założą swojego forum. Jakos mam wrażenie ze robi się takie dziwne ciśnienie. I kłótnie..i nie ukrywam że ciężko z wami być i się wspierać . A bardzo bym chciala............
Oby nam się udało! [emoji110]U mnie 16dc i też raczej krótki cykl bo w 12 miałam pozytyw owu i dziś potwierdzona. Trzymam kciuki za nas obie w takim razie [emoji847]
Dzięki [emoji3590]Trzymam kciuki żebyś się jednak myliła i aby @ nie było. Za ciebie również trzymam kciuki [emoji110]
Ale co? Te dziewczyny co nie mają dzieci na osobny temat, a te co nie mają na osobny bo za bardzo się spinają?Ja jestem dość krótko na forum, ale momentami zastanawiam się czy nie lepiej by było jakby te które mają przyjemnej jedno dziecko nie założą swojego forum. Jakos mam wrażenie ze robi się takie dziwne ciśnienie. I kłótnie..i nie ukrywam że ciężko z wami być i się wspierać . A bardzo bym chciala............
Ja jestem dość krótko na forum, ale momentami zastanawiam się czy nie lepiej by było jakby te które mają przyjemnej jedno dziecko nie założą swojego forum. Jakos mam wrażenie ze robi się takie dziwne ciśnienie. I kłótnie..i nie ukrywam że ciężko z wami być i się wspierać . A bardzo bym chciala............
Myślę żeby się nie sugerować testami owu. Tak jak wcześniej było napisane jednej wyjdą i okaże się ciąża a druga będzie miała mocniejszy kreski niż przy piku lh i ciąży nie ma. Do @ masz 2 dni wstrzymałabym się i bym zrobiła test ciążowy. Życzę aby to był ten cykl i mocno zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]Dziewczyny mam dużo testów owu [emoji16] i dzisiaj znowu zrobiłam to mój 33 dc cykle średnio 35 nie mam żadnych objawów ani na [emoji204] ani na [emoji1768][emoji2356] A testy owu ciemnieją nie mam testów ciażowych żeby mnie nie kusiło co o tym myślicie?
Nie sugeruję się właśnie ale zaczynam się zastanawiać czy może owu się nie przesunięła ale poczekam jeszcze te 2 dniMyślę żeby się nie sugerować testami owu. Tak jak wcześniej było napisane jednej wyjdą i okaże się ciąża a druga będzie miała mocniejszy kreski niż przy piku lh i ciąży nie ma. Do @ masz 2 dni wstrzymałabym się i bym zrobiła test ciążowy. Życzę aby to był ten cykl i mocno zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]
Myślisz że tak dużo by się przesunęła? Mimo wszystko trzymam kciuki abyś była w wymarzonej ciąży i ja donosiła bez najmniejszych komplikacji.Nie sugeruję się właśnie ale zaczynam się zastanawiać czy może owu się nie przesunięła ale poczekam jeszcze te 2 dni [emoji16]
Ja jestem dość krótko na forum, ale momentami zastanawiam się czy nie lepiej by było jakby te które mają przyjemnej jedno dziecko nie założą swojego forum. Jakos mam wrażenie ze robi się takie dziwne ciśnienie. I kłótnie..i nie ukrywam że ciężko z wami być i się wspierać . A bardzo bym chciala............