reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No i popchnelas mnie do zorientowania się o wolny termin 😂😂
Dobrze dobrze :) ja też się zorientuje :)
My braliśmy tylko cywilny chociaż oboje jesteśmy wolni i małe przyjęcie na 40 osób teraz jakbym miala podejmować decyzje tylko obiad dla najbliższych i tort i wino i wynocha do domu :p Tak to zawsze komuś coś nie pasuje itp ;)
O to to :) właśnie o to chodzi. Tort wino obiad i do domu :) prezentów żadnych nie chce, ale nie chce też żeby się nie obrazili że nie byli na ślubie jedynej córki :)

O mnie brakuje tych 20 cm :) wszystkie meble są odrobinę większe niż mój balkon i du***. Ale z drugiej strony niewiele bym tam korzystała z tego bo mam palących sąsiadów na emeryturze. Jak jeden skończy to drugi wychodzi i tak od 6 do 23 :(
Ja też nie przesiaduje na balkonie. Wychodzę jak naprawdę muszę. Na nowym mieszkaniu będę miała trochę mniejszy balkon ale to się nie liczy. Liczy się że na parterze z roletami antywłamaniowymi zewnętrznymi.

Hej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam :D
Wszystkim kibicuje i lajkuje dwie kreseczki :))

Hej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam :D
Wszystkim kibicuje i lajkuje dwie kreseczki :))
Też mam dziś 32 dc. I w sobotę też wypiłam dwa drinki. Termin @ mam na dziś lub jutro w sumie cykle mam od 29 do max 35 przeważnie 29 lub 32. Testów nie robiłam wcale bo mi się skończyły, nie wiem kiedy była owu tylko w 25 DC progesteron był 23 ponad to owu jakoś wcześniej była 🤪

reklama
Ja Wam powiem odnośnie tych mieszkan że mamy na parterze z ogródkiem i mega zadowolona . Taras pod balkonem sąsiadów polo 10 M2. Na ogródku trampolina , mąż zbudował drewniany domek na narzędzia ,rowery itp.
Możemy robić grilla ,niby blok w jak w domku :)

Marta czekamy na wieści. Bedzie dobrze,dobrze że jesteś pozytywnie nastawiona [emoji3059][emoji3059]

Ja dziś byłam na badaniach TSH ,glukoza itp.
I progesteron ,mega ciekawa jestem jaki wyjdzie. Ostatni 0.179
my tez mamy po dziadku narzeczonego takie mieszkanie w zabudowie szeregowej. Nie domek, ale mieszkanie parterowe z ogródkiem i garażem. Przymierzamy się do remontu w przyszłym roku 😍 tyle, ze nikt inny wokół mnie nie ma czegoś takiego i nijak miałam kogo popytać jak się mieszka. Dobrze czytać, ze jesteś zadowolona 🤩

Do góry