reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny! @ skończona, wiesiołek się łyka, wakacje rozpoczęte, testy owu kupione, wprawdzie owu raczej po wakacjach, ale nabieramy energii, ćwiczymy 😂 i liczymy, ze to będzie TEN cykl. Nie jestem w stanie nadrobić stron, ale mam nadzieje, ze ktoś zakreskował z tych oczekujących 😊

reklama
Dziewczyny! @ skończona, wiesiołek się łyka, wakacje rozpoczęte, testy owu kupione, wprawdzie owu raczej po wakacjach, ale nabieramy energii, ćwiczymy 😂 i liczymy, ze to będzie TEN cykl. Nie jestem w stanie nadrobić stron, ale mam nadzieje, ze ktoś zakreskował z tych oczekujących 😊
Trzymam kciuki 😁

My mieszkamy na ostatnim piętrze. Do tego mamy pieska i kilka razy dziennie po schodach latamy. Zastanawiam się jak ja dałabym radę wózek wtargać na 4te piętro bez windy. Tym bardziej ze ważę 44 kg [emoji16]
Też oglądam Lucyfera. Uwielbiam [emoji16]
Ja też mieszkam na 4 pietrze a wózek zostawiałam na półpiętrze także nie wnosiłam go do góry.
Ja również oglądam Lucyfera mąż mnie wkręcił 😁

Też mam dziś 32 dc. I w sobotę też wypiłam dwa drinki. Termin @ mam na dziś lub jutro w sumie cykle mam od 29 do max 35 przeważnie 29 lub 32. Testów nie robiłam wcale bo mi się skończyły, nie wiem kiedy była owu tylko w 25 DC progesteron był 23 ponad to owu jakoś wcześniej była 🤪
O to jedziemy na jednym wózku :D u mnie właśnie najmniej to 30 a najwiecej 36, więc aż tydzień rozstrzału :/
Ja mam jeszcze na kolejny miesiąc owu zapas , jakby się nie udalo teraz pff pfff pfff
I ciążowych tez z 5 :D ale obiecałam sobie, że w tym miesiącu czekam na @ i nie testuje wcześniej :D tak do 38 dnia :D hahah

Dzis przyszedł zapas testów owulacyjnych, wcześniej ich nie stosowałam ale chcę sprawdzić czy faktycznie wiem kiedy mam owulacje [emoji85] od którego dc zaczynacie?
IMG_20200901_132433.jpeg

reklama
Do góry