reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No u nas trochę więcej ludzi, bo ja mam 2 rodzeństwa i K też plus ich dorastające dzieci nam około 30 osób wysxlo....
Też bym chciała fotografa ale reszta bez szału.
Też początkowo miałam w planach większe Ale to wtedy juz zrobilabym wesele na 50 osob za rok albo za dwa. Tylko ze moj M nie chce. On jest po rozwodzie wiec wesele ma za sobą. Takze pewnie pozostaje mi szybki cywilny bez ceregieli :)
@Alwinka podrzucilas mi pomysł, muszę takie soczki też porobić, mam wyciskarkę a rzadko korzystam, to się przyda😘

Ja wychowałam się w domu, kupiliśmy mieszkanie w niskim budownictwie na 2 piętrze, teście mieszkają w tym samym bloku na parterze i wolę moje mieszkanie, ściany cienkie, wszystko słychać, no i partery u nas zimne od piwnic. Ogólnie myślimy kiedyś kupić domek, ale póki co musimy jeszcze rok tam mieszkać bo korzystaliśmy z mdm i nie możemy wcześniej sprzedać mieszkania. Ale dziewczyny jak na bloki to mamy super balkony tarasowe 2x3m
My z kolei mamy balkony 1,5×5m i za choinkę nie ustawne. Żadnych mebli nie idzie wstawić bo nie będzie przejścia:)

Załączniki

• 20200901_124908.jpg
    20200901_124908.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Ja Wam powiem odnośnie tych mieszkan że mamy na parterze z ogródkiem i mega zadowolona . Taras pod balkonem sąsiadów polo 10 M2. Na ogródku trampolina , mąż zbudował drewniany domek na narzędzia ,rowery itp.
Możemy robić grilla ,niby blok w jak w domku :)

Marta czekamy na wieści. Bedzie dobrze,dobrze że jesteś pozytywnie nastawiona [emoji3059][emoji3059]

Ja dziś byłam na badaniach TSH ,glukoza itp.
I progesteron ,mega ciekawa jestem jaki wyjdzie. Ostatni 0.179

Też początkowo miałam w planach większe Ale to wtedy juz zrobilabym wesele na 50 osob za rok albo za dwa. Tylko ze moj M nie chce. On jest po rozwodzie wiec wesele ma za sobą. Takze pewnie pozostaje mi szybki cywilny bez ceregieli :)

My z kolei mamy balkony 1,5×5m i za choinkę nie ustawne. Żadnych mebli nie idzie wstawić bo nie będzie przejścia:)
Ja mam 3x1.7 i ustawny bardzo

My mieszkamy na ostatnim piętrze. Do tego mamy pieska i kilka razy dziennie po schodach latamy. Zastanawiam się jak ja dałabym radę wózek wtargać na 4te piętro bez windy. Tym bardziej ze ważę 44 kg [emoji16]
Też oglądam Lucyfera. Uwielbiam [emoji16]
44 kilo 😱 to ja 2 razy tyle haha no szwagierka mieszka na 4 piętrze i jak młody jej zaśnie w aucie to ma ciężko a młody ma już 20 kilo a ona 50 hehe nie raz go budzi żeby go nie nosić

reklama
Do góry