reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No i popchnelas mnie do zorientowania się o wolny termin 😂😂
Dobrze dobrze :) ja też się zorientuje :)
My braliśmy tylko cywilny chociaż oboje jesteśmy wolni i małe przyjęcie na 40 osób teraz jakbym miala podejmować decyzje tylko obiad dla najbliższych i tort i wino i wynocha do domu :p Tak to zawsze komuś coś nie pasuje itp ;)
O to to :) właśnie o to chodzi. Tort wino obiad i do domu :) prezentów żadnych nie chce, ale nie chce też żeby się nie obrazili że nie byli na ślubie jedynej córki :)

O mnie brakuje tych 20 cm :) wszystkie meble są odrobinę większe niż mój balkon i du***. Ale z drugiej strony niewiele bym tam korzystała z tego bo mam palących sąsiadów na emeryturze. Jak jeden skończy to drugi wychodzi i tak od 6 do 23 :(
Ja też nie przesiaduje na balkonie. Wychodzę jak naprawdę muszę. Na nowym mieszkaniu będę miała trochę mniejszy balkon ale to się nie liczy. Liczy się że na parterze z roletami antywłamaniowymi zewnętrznymi.

Hej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam :D
Wszystkim kibicuje i lajkuje dwie kreseczki :))

Hej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam :D
Wszystkim kibicuje i lajkuje dwie kreseczki :))
Też mam dziś 32 dc. I w sobotę też wypiłam dwa drinki. Termin @ mam na dziś lub jutro w sumie cykle mam od 29 do max 35 przeważnie 29 lub 32. Testów nie robiłam wcale bo mi się skończyły, nie wiem kiedy była owu tylko w 25 DC progesteron był 23 ponad to owu jakoś wcześniej była 🤪

reklama
Ja Wam powiem odnośnie tych mieszkan że mamy na parterze z ogródkiem i mega zadowolona . Taras pod balkonem sąsiadów polo 10 M2. Na ogródku trampolina , mąż zbudował drewniany domek na narzędzia ,rowery itp.
Możemy robić grilla ,niby blok w jak w domku :)

Marta czekamy na wieści. Bedzie dobrze,dobrze że jesteś pozytywnie nastawiona [emoji3059][emoji3059]

Ja dziś byłam na badaniach TSH ,glukoza itp.
I progesteron ,mega ciekawa jestem jaki wyjdzie. Ostatni 0.179
my tez mamy po dziadku narzeczonego takie mieszkanie w zabudowie szeregowej. Nie domek, ale mieszkanie parterowe z ogródkiem i garażem. Przymierzamy się do remontu w przyszłym roku 😍 tyle, ze nikt inny wokół mnie nie ma czegoś takiego i nijak miałam kogo popytać jak się mieszka. Dobrze czytać, ze jesteś zadowolona 🤩

Do góry