reklama
Drobinka jesteśMy mieszkamy na ostatnim piętrze. Do tego mamy pieska i kilka razy dziennie po schodach latamy. Zastanawiam się jak ja dałabym radę wózek wtargać na 4te piętro bez windy. Tym bardziej ze ważę 44 kg [emoji16]
Też oglądam Lucyfera. Uwielbiam [emoji16]
Dobrze dobrze ja też się zorientujeNo i popchnelas mnie do zorientowania się o wolny termin
O to to właśnie o to chodzi. Tort wino obiad i do domu prezentów żadnych nie chce, ale nie chce też żeby się nie obrazili że nie byli na ślubie jedynej córkiMy braliśmy tylko cywilny chociaż oboje jesteśmy wolni i małe przyjęcie na 40 osób teraz jakbym miala podejmować decyzje tylko obiad dla najbliższych i tort i wino i wynocha do domu Tak to zawsze komuś coś nie pasuje itp
młoda1994
Fanka BB :)
Ja też nie przesiaduje na balkonie. Wychodzę jak naprawdę muszę. Na nowym mieszkaniu będę miała trochę mniejszy balkon ale to się nie liczy. Liczy się że na parterze z roletami antywłamaniowymi zewnętrznymi.O mnie brakuje tych 20 cm wszystkie meble są odrobinę większe niż mój balkon i du***. Ale z drugiej strony niewiele bym tam korzystała z tego bo mam palących sąsiadów na emeryturze. Jak jeden skończy to drugi wychodzi i tak od 6 do 23
młoda1994
Też obecnie mieszkam na 4 piętrzeMy mieszkamy na ostatnim piętrze. Do tego mamy pieska i kilka razy dziennie po schodach latamy. Zastanawiam się jak ja dałabym radę wózek wtargać na 4te piętro bez windy. Tym bardziej ze ważę 44 kg [emoji16]
Też oglądam Lucyfera. Uwielbiam [emoji16]
młoda1994
Ja też jestem po cywilnym tylko.My braliśmy tylko cywilny chociaż oboje jesteśmy wolni i małe przyjęcie na 40 osób teraz jakbym miala podejmować decyzje tylko obiad dla najbliższych i tort i wino i wynocha do domu [emoji14] Tak to zawsze komuś coś nie pasuje itp
xnightfall94
Hej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam
Wszystkim kibicuje i lajkuje dwie kreseczki )
Pierwszy miesiąc robiłam testy owu, coś mi się pokazało w 14 dniu, ale zlekceważyłam, bo to jakoś za wcześnie przy moich cyklach i nie było mega ciemne, później już nic, aż nagle w 21 dc cyklu się pojawił pik i tak przez 4 dni się utrzymywał , ostatni test owu robiłam 23 dnia i już nie było nic .
Ale boboseksy były w okolicy tego 14 dnia jak i 21, nie wiem, nie mam żadnego przeczucia. Denerwuje mnie tylko ten czas od owulacji do @, czy to mogę a tego nie, bo może ciąża i takie myślenie, ale byłam teraz w sobotę na urodzinach i myśle sobie, że nie jestem w terminie @ to sobie trochę wypije i choć na chwilę zapomnę.
no to się pożaliłam
Alwinka
My kościelny, weselicho na 130 osób a ja chciałam skromnie mój z przytupem i wyszło jak wyszlo, ale po 10 latach związku się należało hehe. Akurat byłam w ciąży bo stwierdziliśmy miesiąc przed że zaczniemy się staraćJa też jestem po cywilnym tylko.
Alwinka
Też mam dziś 32 dc. I w sobotę też wypiłam dwa drinki. Termin @ mam na dziś lub jutro w sumie cykle mam od 29 do max 35 przeważnie 29 lub 32. Testów nie robiłam wcale bo mi się skończyły, nie wiem kiedy była owu tylko w 25 DC progesteron był 23 ponad to owu jakoś wcześniej byłaHej dziewczyny w 32dc, u mnie norma to 36 Dni nawet także spoko, choc ciężko nie świrować oczywiście, jak mnie zawsze piersi bolały na tydzień przed @ tak teraz nic, ale to pewnie głowa i cykl się wydłuży :/
no to się pożaliłam
reklama
coca
my tez mamy po dziadku narzeczonego takie mieszkanie w zabudowie szeregowej. Nie domek, ale mieszkanie parterowe z ogródkiem i garażem. Przymierzamy się do remontu w przyszłym roku tyle, ze nikt inny wokół mnie nie ma czegoś takiego i nijak miałam kogo popytać jak się mieszka. Dobrze czytać, ze jesteś zadowolonaJa Wam powiem odnośnie tych mieszkan że mamy na parterze z ogródkiem i mega zadowolona . Taras pod balkonem sąsiadów polo 10 M2. Na ogródku trampolina , mąż zbudował drewniany domek na narzędzia ,rowery itp.
Możemy robić grilla ,niby blok w jak w domku
Marta czekamy na wieści. Bedzie dobrze,dobrze że jesteś pozytywnie nastawiona [emoji3059][emoji3059]
Ja dziś byłam na badaniach TSH ,glukoza itp.
I progesteron ,mega ciekawa jestem jaki wyjdzie. Ostatni 0.179