reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
11 dni po, dziś 33dc, mój wcześniejszy błąd. W ciąży raczej na pewno nie jestem, myślę, że coś by już wykazało, ale zastanawiał mnie po prostu te moje tempki ;)
Jest za wcześnie na test i zależy o jakiej czulosci byl zastosowany. Najlepiej poczekaj jeszcze 3 dni może @ nie przyjdzie i zatestuj ponownie 😉

Mojemu wyszła morfologia 3%, więc też słabo. Pozostałe parametry ładne. Zaczął brać proxeed i wietrzyć bardzo 🥚 🥚. Już minął miesiąc od badania, jak się nie uda zajść w ciążę, albo znowu poronię to za 2 miesiące powtórka badania. Zaszłam w ciążę w 4 cyklu, jednak ciąże straciłam szybko, pewnie ze względu na te słabe plemniki. No nic, głowa do góry, dobry suplement, dużo ruchu, mało siedzenia i przegrzewania, dobra dieta i dużo seksu ;) Jak się staraliśmy co 2 dni to przez 3 cykle nic nie wychodziło, dopiero jak codziennie to się udało 😁

Dużo ćwiczy, z dieta kiepsko bo wszystko je itp... witaminy łyka.. do ginekologa się wybiorę dopiero jak będę po okresie i wezmę wyniki ciekawe czy coś poradzi na to.. ehh pierwsze spojrzenie na wyniki to masakra.. przynajmniej wiem na czym stoimy..

reklama
Do góry