Alwinka
Fanka BB :)
Ciekawe czy zdarza dojść czy @ się pojawi.To tak jak u mnie 30dc i czekam na zamówione testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe czy zdarza dojść czy @ się pojawi.To tak jak u mnie 30dc i czekam na zamówione testy
Jezu jak mnie wkurza mój słownik wszystko przekręca....No ale jednio dniowy spadek jest dobry w okresie owy wiadomo dzięki temperaturze ci do godziny nie wyłapie się owu. Pewnie była w takiej sytuacji między 21 a 22dc.
11 dni po, dziś 33dc, mój wcześniejszy błąd. W ciąży raczej na pewno nie jestem, myślę, że coś by już wykazało, ale zastanawiał mnie po prostu te moje tempkiNo a test robiłaś dziś 10 dni po ? Dobrze zakodowałam ?
Strona internetowa i apka ovufriendTo jakaś apka czy stronka?
Jest za wcześnie na test i zależy o jakiej czulosci byl zastosowany. Najlepiej poczekaj jeszcze 3 dni może @ nie przyjdzie i zatestuj ponownie11 dni po, dziś 33dc, mój wcześniejszy błąd. W ciąży raczej na pewno nie jestem, myślę, że coś by już wykazało, ale zastanawiał mnie po prostu te moje tempki
Jeszcze nie trać nadziei11 dni po, dziś 33dc, mój wcześniejszy błąd. W ciąży raczej na pewno nie jestem, myślę, że coś by już wykazało, ale zastanawiał mnie po prostu te moje tempki
Mojemu wyszła morfologia 3%, więc też słabo. Pozostałe parametry ładne. Zaczął brać proxeed i wietrzyć bardzo . Już minął miesiąc od badania, jak się nie uda zajść w ciążę, albo znowu poronię to za 2 miesiące powtórka badania. Zaszłam w ciążę w 4 cyklu, jednak ciąże straciłam szybko, pewnie ze względu na te słabe plemniki. No nic, głowa do góry, dobry suplement, dużo ruchu, mało siedzenia i przegrzewania, dobra dieta i dużo seksu Jak się staraliśmy co 2 dni to przez 3 cykle nic nie wychodziło, dopiero jak codziennie to się udało
Dzięki dziewczynyJeszcze nie trać nadziei