reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ważne że uderzyłaś się w pierś i przeprosisz.

Ja, jak poroniłam byłam tak skupiona na sobie i swoim cierpieniu, że zapomniałam, że mój partner również stracił dziecko. Chodził ze mną nawet do toalety, cały czas był i wspierał. Nie poszedl do pracy... A ja tylko o sobie myślałam. Przeprosiłam i zamknęliśmy temat.

A ile się staracie? Może pisałaś, ale nie zakodowałam niestety..
No niby dopiero 9 cykl ale już coraz bliżej tej magicznej granicy 12 miesięcy... I dlatego może za bardzo się zaczęłam użalać nad sobą a nie pomyślałam że przecież jeszcze jest mąż i też to wszystko czuje. Przeproszę go, złape głęboki wdech i do dzieła ale RAZEM

Hej dziewczyny, u mnie dziś 19 dc i pojawiło się więcej śluzu [emoji7]
Nie czuję się na ciążę, ale nadzieję mam. Jeszcze 7 dni do @. Jak nie przyjdzie to będę testować.
Będę niestety rozczarowana jak @ przyjdzie, bo dalismy z siebie wszystko, jak narazie wszystko wskazuje na @. [emoji17][emoji17][emoji17]
U mnie podobnie ;) tylko my w sumie nie daliśmy z siebie wszystkiego :p podeszliśmy na luzie, bez spiny, bez seksu pod kalendarz, więc mam poczucie, że jednak nie trafiliśmy 🤷 też będę rozczarowana, mimo wszystko, wiadomo ;) ale w następnym cyklu nie odpuszczę i już trochę bardziej przycisnę, może wtedy zaskoczy!

Podstawowe w 3 DC hormonow. No i mam niedoczynność tarczycy od dawna i jestem w stałym kontakcie z endo. Ginekolodzy mówią że jest wszystko ok raz się udało to się uda. I każą czekać. Ostatnio byłam początek lipca i niby miał być cykl bezowulacyjny, a w 24dc proga miałam 21, więc owu była i przestałam ufać mojej ginekolog, obecnie szukam jakiegoś i już wiem że muszę się udać do innego miasta i dojeżdżać jakieś 100 km bo u nas nie ma ginekologów zajmujących się bezpłodnościa. Czekam do @ i we wrześniu umowie się. Może jest tu któraś z Poznania lub wroclawia i poleci jakiegoś od niepłodności dobrego ?

Proszę powiedzcie mi, że nie jest tak tragicznie jak mi się wydaje bo się załamuje.... 😞😞😞 Co z tym da się zrobić?

Załączniki

• 1AAB6F52-96EA-408D-A5F0-FE13DFB19186.jpeg
    1AAB6F52-96EA-408D-A5F0-FE13DFB19186.jpeg
    113,9 KB · Wyświetleń: 102
  • DE35C05F-2A0B-4BDC-A44B-6DD10C767173.jpeg
    DE35C05F-2A0B-4BDC-A44B-6DD10C767173.jpeg
    57,6 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry