Ania95
Fanka BB :)
Jak długo się staracie? Bądź dobrej myśliJuż miałam raz ponad 19 i ponad 21 i nic z tego, teraz rzeczywiście dość wysoko, ale wiem że jak zatestuje będzie biel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długo się staracie? Bądź dobrej myśliJuż miałam raz ponad 19 i ponad 21 i nic z tego, teraz rzeczywiście dość wysoko, ale wiem że jak zatestuje będzie biel.
No niby dopiero 9 cykl ale już coraz bliżej tej magicznej granicy 12 miesięcy... I dlatego może za bardzo się zaczęłam użalać nad sobą a nie pomyślałam że przecież jeszcze jest mąż i też to wszystko czuje. Przeproszę go, złape głęboki wdech i do dzieła ale RAZEMWażne że uderzyłaś się w pierś i przeprosisz.
Ja, jak poroniłam byłam tak skupiona na sobie i swoim cierpieniu, że zapomniałam, że mój partner również stracił dziecko. Chodził ze mną nawet do toalety, cały czas był i wspierał. Nie poszedl do pracy... A ja tylko o sobie myślałam. Przeprosiłam i zamknęliśmy temat.
A ile się staracie? Może pisałaś, ale nie zakodowałam niestety..
U mnie podobnie tylko my w sumie nie daliśmy z siebie wszystkiego podeszliśmy na luzie, bez spiny, bez seksu pod kalendarz, więc mam poczucie, że jednak nie trafiliśmy też będę rozczarowana, mimo wszystko, wiadomo ale w następnym cyklu nie odpuszczę i już trochę bardziej przycisnę, może wtedy zaskoczy!Hej dziewczyny, u mnie dziś 19 dc i pojawiło się więcej śluzu [emoji7]
Nie czuję się na ciążę, ale nadzieję mam. Jeszcze 7 dni do @. Jak nie przyjdzie to będę testować.
Będę niestety rozczarowana jak @ przyjdzie, bo dalismy z siebie wszystko, jak narazie wszystko wskazuje na @. [emoji17][emoji17][emoji17]
Teraz we wrześniu będzie rok. W lipcu tamtego roku poroniłam w 8 tygodniu wtedy się udało za 1 razem i tylko raz się kochaliśmy bez zabezpieczenia w dni plodne.Jak długo się staracie? Bądź dobrej myśli
Teraz we wrześniu będzie rok. W lipcu tamtego roku poroniłam w 8 tygodniu wtedy się udało za 1 razem i tylko raz się kochaliśmy bez zabezpieczenia w dni plodne.
Poczekaj jeszcze moze sie pojawiSuper! Gratuluje! Oby robiła się co raz wyraźniejsza ja tez testowałam i wyszedł negatywny